Eve Online > NoobGarten

niepoprawne haslo

(1/6) > >>

boleklolek:
Zarejestrowalem trial pokazlo mi ze dobrze wszystko zrobilem (chodz nie pokazalo sie napis zwiazany z 14 trial) ale nie moge sie zalogowac. Pisze haslo lub login nie poprawne za kazdym razem (probowalem wszyskiego z caplokiem bez itp). Pomocy!!!!Teraz patrze na strone i konto:D i widze napis "You are subscribed to the EVE Online service. You will be charged automatically at the end of each game time period unless you cancel your subscription" o co chodzi?

Hellfire500:
A mozesz sie zarejestrowac na oficjalnej stronie?Jak to moze zrob nowego triala.

wuzel:
A na jaki serwer się logujesz?
Bo jak na singularity to zapomnij. Na testowy na trialu nie wejdziesz.
Jeśli na tranqulity to pewnie rzeczywiście źle hasło podajesz. Użyj przypominania hasła na email z poziomu account na stronie eve-o. Ale skoro na stronę normalnie wchodzisz i się logujesz (co wynika z powyższego) to nie rozumiem w czym problem.
I z czego ma ci automatycznie ściągnąć kasę? Nie robiłeś triala tylko od razu wykupiłeś abonament?  :uglystupid2:

boleklolek:
no prubuje tylko maly problem pokazuje sie na serv "Incompatible (Release)"  noob jestem wiec nie wiem co oznacza jakbyscie mogli wytlumaczyc

Ellaine:
odinstaluj gre i zainstaluj jeszcze raz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej