Eve Online > NoobGarten

Standing

(1/2) > >>

Desert Rat:
Nie wiecie czy mając standing niski do amarr empire (czy innych) zaczną oni w koncu do mnie strzelac w empire?? Czy tylko nie dadza mi buzi na powitanie :)

Goomich:
Przy standingu ponizej 5.0 będą strzelać (albo istnieje groźba, że będą strzelać).

Xarthias:
Po wejściu faction warfare to zaczną, a na razie to jeszcze nie  :2funny:
My mamy hq w samym centrum amarr, a ja miałem prawie -4 do nich i jakoś nikt do mnie nie strzelał... :)
Aeon ma prawie -6 do gallente i do niego w Sortet też nie strzelali....
A jak chcesz się organoleptycznie przekonać to wsiądź w shuttla i poleć do Amarr :)

Desert Rat:
W empire jak dwa korpy maja do siebie standing -10 to i tak nie mogą strzelać (chyba ze wojne mają), czy w przypadku duzych imperiow jest inaczej??
Organoleptycznie to ja sie boje przekonac jak kiedys przekrocze powiedzmy -5 i bede lecial shipem przez amarr empire. I teoretycznie co wtedy  - beda mnie zabijac tymi nadshipami przy gatach za kazdym razem jak ich spotkam??

Xarthias:
To ci mówię - wsiądź w shuttla, przynajmniej nie będzie szkoda... Do jajek npce nie strzelają. Podleć do systemu gdzie przy bramie lata amarr navy i się przekonasz. Jak ci szufla pęknie - znaczy, że lepiej tu nie przylatywać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej