Eve Online > NoobGarten

Standing

<< < (2/2)

Dradiel:
Strzelają, strzelają, co prawda nie te nadshipy przy gejtach, ani sentry, ale jednak biją. Miałem swego czasu -5 do Caldari i po wskoczeniu do systemu pojawiał się dodatkowy spawn policji caldaryjskiej, który zaczynał do mnie strzelać, co prawda nie za mocno, ale jednak.

Ellaine:
Jak sobie cos takiego poprawic?

Dradiel:
Ujemny standing poprawisz skillem dyplomacja.

Xarthias:
A jak dyplomacja za mało, to robisz misje dla sojusznika (Amarr-Caldari i Matar-Gallente). Powoli, ale rośnie. Można też dla neutralnych robić misje, wtedy po importantach rośnie do wszystkich frakcji. Neutralini czyli np Sisters of Eve.

Goomich:

--- Cytat: Ellaine Tash-Murkon w Kwietnia 13, 2007, 14:59:21 ---Jak sobie cos takiego poprawic?

--- Koniec cytatu ---

To łatwe.
Najprościej jest zawalić parę misji storyline u ich wrogów.
Możesz też popracować dla ich przyjaciół. Można mieć bardzo niski do np. Caldari, ale już tylko niski do Amarów i taki sobie do Ammatarów (mój przypadek). Jakbym chciał poprawić, to robię misje dla Ammatarów i czekam aż mi się podniesie do Amarów (do Caldari też będzie rosło, ale wolniej). Potem przesiadaka na Amarów i hejka. (między State, a Empire jest 9,0, więc właściwie to wystarczy, można nawet nabić sobie agenta lvl 4 u Caldari).

Ewentualnie zostaje jeszcze Interbus, do którego wszyscy mają +0.5, ale po pierwsze przyrost jest wolny, a po drugie tam teraz wojna (no, ale gdzie nie ma?  :tickedoff:).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej