Eve Online > NoobGarten
kilka pytan od frontierowca
ddarko:
podziekowal, podziekowal, podziekowal :laugh:
wiecie, ja tak bardzo bylem ciekaw samej gry ze proces tworzenia postaci, umiejetnosci wygladal u mnie "dalej, dalej, wpisz imie, wybierz uczesanie" Dopiero teraz zaczalem czytac o umiejetnosciach. Czy w zwiazku z tym istnieje jakis poradnik ktory opisywalby jak stworzyc postac w zaleznosci od tego kim chce sie byc ? w moim przypadku - handlowiec :)
edit: ok, znalazlem juz co nieco tu:http://www.ravetech.org/?mode=5&lang=#rasy
pticu:
--- Cytat: ddarko w Kwietnia 15, 2007, 12:01:23 ---
4. ile jest rodzajow misji i jaka jest ich laczna ilosc ?
to chyba wszystko :) dzieki za pomoc
--- Koniec cytatu ---
ooooj duzo, masakrycznie duzo, nie ma chyba podracera ktory zrobil chociaz polowe z dostepnych misji :)
w wiekszosci stacji jest po kilku agentow i maja po kilka misji kazdy, (ile jest stacji?) poza nimi sa agenci w kosmosie... naprawde w misji jest "duzo".
Goomich:
--- Cytat: ddarko w Kwietnia 15, 2007, 13:31:39 ---wiecie, ja tak bardzo bylem ciekaw samej gry ze proces tworzenia postaci, umiejetnosci wygladal u mnie "dalej, dalej, wpisz imie, wybierz uczesanie" Dopiero teraz zaczalem czytac o umiejetnosciach. Czy w zwiazku z tym istnieje jakis poradnik ktory opisywalby jak stworzyc postac w zaleznosci od tego kim chce sie byc ? w moim przypadku - handlowiec :)
--- Koniec cytatu ---
Achura.
MSPANC Xart. :D
Akurat, bycie dobrym handlarzem bardziej zależy od tego co masz między uszami, niż tego jakie masz atrybuty.
Michieru:
Fakt, ale skille zapewniaja lepsza kontrole rynku. Moim zdaniem najlepsze predyspozycje do bycia handlowcami maja Gallente, chyba Jin-Mei jesli mialbym wskazac konkretny bloodline. Gallente jako rasa zas dlatego, ze maja najlepsze industriale (chociaz tu znowu pojawia sie amarrski Bestower z najlepszym cargo dostepnym na pierwszym levelu industriala, pozniej tez Impel, no i zdaje sie Ni-Kunni z predyspozycjami atrybutowo-skillowymi na handlowcow).
Xarthias:
--- Cytat: Mona X w Kwietnia 15, 2007, 14:48:26 ---Achura.
--- Koniec cytatu ---
Robisz się monotematyczny :)
Na start to amarr - tak jak Michieru napisał, bo stosunkowo szybko masz dobrego transportowca. Gallente jest trochę bardziej uniwersalny... Ale patrząc perspektywicznie to chyba najlepszego frachta mają matarzy... Wobec powyższego, moja rada jak zwykle - patrz której rasy podoba ci się najbardziej background/gęba/statki/cośtamjeszczeinnego...
:2funny:
Nawigacja
Idź do wersji pełnej