Eve Online > NoobGarten

Pytanie co do wyboru postaci

<< < (4/4)

Voulture:

--- Cytat: Mona X w Kwietnia 11, 2007, 11:15:57 ---Perc nie potrzebuje boostowania, ja bym raczej dorucił do inteligencji, to wyjdzie wypas górniko-producento-naukowiec z opcją szybkiego przestawienia się na PvP. Jak będzie robić misje, to może zaboleć słaba charyzma (można podbić na 16-17), ale dla standingu właściwie liczy się tylko sociology na 5. No i Trade, ale tam ZTCP, to podstawowy jest Willpower.
--- Koniec cytatu ---
No ja pisalem o postaci do pvp, misje mozna robic przy okazji, ale marnowanie dobrego konta na robienie barek itd uwazam za dosc duza pomylke. Chcesz kopac? Zrob sobie alta albo postac od razu pod kopanie. Ja wyliczlem sobie po swojej postaci, patrzac jak mam porozkladane atrybuty, ze nie marnujac atrybutow na int/mem/char zyskalem ladnych pare tygodni. Teraz skilluje okolo 1.75m sp na miesiac, a ty?

Co do misji... Swojego czasu zorbilem sporo lvl 3 i lvl 4 by troche podreperowac wallet gdy mialem pzrerwe od bogaych 0.0 i na samym pczatku, by wyciagnac 8.00 do npc corpa. Jakos z moja straszna charyzma dalem sobie spokojnie rade, dalej mam w Social jakies 2000 sp i zyje i misje szybko szly. I powiem Ci w tajemnicy, ze to nie z powodu charyzmy ;] Skille pod wing command na 3 i pod commanda zrobilem w okolo 12d. Zakladam, ze majac podstawowy learning na 4 i adv na 3 z implanetem za 10m nie stracilem zbyt wiele. Dyskutowac mozna by tylko czy bardziej by mi sie oplacalo zwiekszyc int kosztem willpower

--- Cytat: Mona X w Kwietnia 11, 2007, 11:15:57 ---
--- Cytat: Voulture w Kwietnia 11, 2007, 10:49:39 ---Kazdy powinien grac ta postacia, ktora chce, ktora mu sie podoba lub mu zwczajnie pasuje. Jesli odpowiada Ci gallente - graj nimi, trybuty to rzecz drugorzedna ;]
--- Koniec cytatu ---
Jaaaasne.  :D
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, mozna jednak pogodzic elementy rpg z odrobina planowania. Jak sie wie co sie chce dokladnie robic i co skillowac to wszystko mozna. Kiedys mysalem, czy nie zrobic Achury, bo bede mial uber staty i w ogole, ale jednak postanowilem, ze bede gral Civirem, bo sa wiele ciekawsza rasa. Pogodzilem to z perc i will 27 z kawalkiem na +4. Da sie?

Goomich:

--- Cytat: Voulture w Kwietnia 11, 2007, 13:05:34 ---Teraz skilluje okolo 1.75m sp na miesiac, a ty?

--- Koniec cytatu ---

Teraz 1 421 280, ale dlatego, że maksuję inzynierię i inne z  primary int (20 tylko).

A Social potrzebny jest do szybszego przyrostu standingu (więc mniej misji trzeba zrobić).

Rhovana:
ja wiem do czego jest "social", zastanawia mnie do czego jest "sociology" ;D

Goomich:

--- Cytat: Rhovana w Kwietnia 11, 2007, 14:06:55 ---ja wiem do czego jest "social", zastanawia mnie do czego jest "sociology" ;D

--- Koniec cytatu ---

Wiem, że wiesz, opowiadałem Voulturowi, coby wiedział po co górnikowi-achurze.  :tickedoff:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej