Eve Online > NoobGarten
Pytanie co do wyboru postaci
Goomich:
--- Cytat: Xarthias w Kwietnia 10, 2007, 23:38:09 ---Heh... A dopiero co był taki ładny wątek o Caldari w PvP :2funny: :2funny: :2funny:
--- Koniec cytatu ---
A co mają wspólnego ludzie (aka początkowe atrybuty) ze statkami, kótrymi sie lata?
--- Cytat: Xarthias w Kwietnia 10, 2007, 23:38:09 ---Wall - posłuchaj Ellaine...
--- Koniec cytatu ---
Ellaine skręca się z zazdrości. >:D
Posty niezupełnie na temat zostały wyłączone do wątku: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4013.0
X.
Goomich:
--- Cytat: Wallard w Kwietnia 11, 2007, 00:56:13 ---Niedawno czytalem na forum ze rakiety, do ktorych dostajemy skile
bonusowe do tej rasy sa kiepskie na pvp :/
--- Koniec cytatu ---
Każdy tak twierdzi. A później spotykają drejka.
--- Cytat: Wallard w Kwietnia 11, 2007, 00:56:13 ---tak poprawdzie to fejsy Achury sa najgorsze w calej grze IMHO
mowie tu o male postaciach :)
--- Koniec cytatu ---
To sobie female zrób. :coolsmiley:
--- Cytat: Wallard w Kwietnia 11, 2007, 00:56:13 ---I chyba wybiore Gallente/Gallente.... bo te staty da sie chyba nadrobic skilami co :) ?
potrzeba tylko troche wiecej czasu... :D
--- Koniec cytatu ---
Jasne, że się da. Ale Achura może robic te same skille i wywalić atrybuty na orbitę. ;D
Voulture:
Nie graj facetem Achura, bo to po prostu rzez. Panienke da sie zrobic nawet ladna. Osobiscie, mam propozycje, bys w miare moziwosci podciagnal percepcje wyzej niz willpower. W praniu wychodzi na plus. Do pvp sa todalej najwazniejsze atrybuty, ale perc > will ;)
Kazdy powinien grac ta postacia, ktora chce, ktora mu sie podoba lub mu zwczajnie pasuje. Jesli odpowiada Ci gallente - graj nimi, trybuty to rzecz drugorzedna ;]
Goomich:
--- Cytat: Voulture w Kwietnia 11, 2007, 10:49:39 ---Nie graj facetem Achura, bo to po prostu rzez. Panienke da sie zrobic nawet ladna.
--- Koniec cytatu ---
Ale i tak się nie umywają do Civire. :coolsmiley:
--- Cytat: Voulture w Kwietnia 11, 2007, 10:49:39 --- Osobiscie, mam propozycje, bys w miare moziwosci podciagnal percepcje wyzej niz willpower. W praniu wychodzi na plus. Do pvp sa todalej najwazniejsze atrybuty, ale perc > will ;)
--- Koniec cytatu ---
12 perc + 8 z lerningów (wersja minimalistyczna), to 20 + 2 z learning na 5, to 22 (21, 6 przy learning na 4). Jak dołoży do tego +4 (tanie teraz są), to wyjdzie 26.
Perc nie potrzebuje boostowania, ja bym raczej dorucił do inteligencji, to wyjdzie wypas górniko-producento-naukowiec z opcją szybkiego przestawienia się na PvP. Jak będzie robić misje, to może zaboleć słaba charyzma (można podbić na 16-17), ale dla standingu właściwie liczy się tylko sociology na 5. No i Trade, ale tam ZTCP, to podstawowy jest Willpower.
--- Cytat: Voulture w Kwietnia 11, 2007, 10:49:39 ---Kazdy powinien grac ta postacia, ktora chce, ktora mu sie podoba lub mu zwczajnie pasuje. Jesli odpowiada Ci gallente - graj nimi, trybuty to rzecz drugorzedna ;]
--- Koniec cytatu ---
Jaaaasne. :D
Rhovana:
--- Cytat: Mona X w Kwietnia 11, 2007, 11:15:57 ---sociology na 5
--- Koniec cytatu ---
no to teraz jeszcze mi wytłumacz co to jest ??? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej