Eve Online > Patche i dodatki

Kiedy statki Tech III ??? :) + link do wywiadu z devem

<< < (7/9) > >>

Goomich:

--- Cytat: Mighty Baz w Kwiecień 11, 2007, 12:01:46 ---overlockin' jako rozwoj t3 jest wiecej niz do kitu... :uglystupid2:

--- Koniec cytatu ---

To lataj na t2, nie ma nakazu latania na t3.

Goomich:
No i jest devblog o ciepełku.

http://myeve.eve-online.com/devblog.asp?a=blog&bid=454

tak aprawdę nie devblog, a jeden akapit w deblogu. Dwa zdania wlaściwie.  :P

Poza tym sporo o antybloberkach.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 26, 2007, 11:31:29 ---No i jest devblog o ciepełku.

http://myeve.eve-online.com/devblog.asp?a=blog&bid=454

tak aprawdę nie devblog, a jeden akapit w deblogu. Dwa zdania wlaściwie.  :P

Poza tym sporo o antybloberkach.

--- Koniec cytatu ---

a moglby ktos to strescic... bo ja kurde w robocie mam zablokowane eve-o  >:( :tickedoff:

Goomich:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwiecień 26, 2007, 11:34:20 ---a moglby ktos to strescic... bo ja kurde w robocie mam zablokowane eve-o  >:( :tickedoff:

--- Koniec cytatu ---

"Those of you that have the latest issue of EON have read a bit about the feature but in short it's the ability to squeeze that little bit extra out of your modules by overloading them. This comes at the risk of potential damage to your modules. The programming has started and is progressing rather nicely."

Tyle o Heat'cie.

Urządzenia antblobowe już są: smartbomby, burst ECMy, warp disruption probes.
Teraz robia więcej: "Think bombs and bursts! You can probably imagine what they do, if not they go boom. More tactical bombs are also scheduled. Remote ECM bursts work pretty much like our current ECM burst except you can target it on someone and it can break lock of ships surrounding that target."

Yagofish:
Nie wiem czy tak się można odnieść do tego, ale teoretycznie to do T3 można zakwalifikować statki że tak powiem pół np. Caldari i pół Gallente - tj. shipy wymagające skili obydwu ras. Jeszcze nie widziałem takiego latającego BS a przecież możemy je zobaczyć w innych typach. Posiadają one też inne atrybuty....

Co myślicie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej