Eve Online > NoobGarten
Torpedy, missile... a moze assaulty?
Michieru:
Szczerze mowiac, po przeczytaniu tego topicu po raz pierwszy bylem niemal pewny, ze ktos sobie po prostu jaja robi jakims alt-kontem, wypalajac z takim pytaniem podczas "kulturalnej wymiany zdan" ("LOOOOOOOOL" "ROOOOOOOOOOTFL" "LOOOOOOOOOOL KALDARI DO DUPYYYYYY" "KALDARI NIE DO DUPYYYYYYYY" itp.) odnosnie caldari w jednym z najbardziej ujezdzanych ostatnimi czasy topicow.
Zamiast tego, wychodzi na to ze mamy tu ksiazkowy przyklad lenistwa, slepoty, niekumatosci badz dowolnej kombinacji powyzszych.
Droga caldaryjska Zuzanno: moze to bedzie dla Ciebie pomocne.
(Note to self: unikac forow po powrocie z tournee po knajpach.)
Ellaine:
Marudzisz.
A szukaczka forum to nie google, nie jest taka bystra i nie zawsze znajduje to co sie chce i jeszcze trzeba jej umiec uzywac. Mi zajmuje zwykle chwile znalezienie postow ktorych tresc troche pamietam, a co dopiero odpowiedz na pytanie.
suzan:
--- Cytat: Michieru w Marca 29, 2007, 04:23:42 ---Zamiast tego, wychodzi na to ze mamy tu ksiazkowy przyklad lenistwa, slepoty, niekumatosci badz dowolnej kombinacji powyzszych.Droga caldaryjska Zuzanno: moze to bedzie dla Ciebie pomocne.
--- Koniec cytatu ---
Drogi Michieru:
a) w opcji szukaj nie było nic ciekawego, poza odnośnikiem do missile guide'a. A mnie interesują Wasze spostrzeżenia, konfiguracje statków (to też jest bardzo pomocne)
b) to jest NOOBGARTEN, a nie ONLY_TO_MASTERS
c) każdy ma takiego nicka... na jakiego sobie zapracował :)
d) poziom robi się kloaczny, więc jeżeli można... to piszmy o sprzęcie, zaletach - wada, a nie o tym kto jest inteligentny inaczej. I nie piję tutaj do Ciebie... tylko raczej do komentarzy o mnie :)
Kalressin:
Fakt voult popelnil kawal dobrej roboty.
A co do wznawiania starych tematow itp. To ja sadze ze co pewiwn czas nalezy napisac odpowiedz na ten sam temat. Bo eve sie zmienia.
A jak kogos wkurzaja typowe pytania "nooba" to to kuzwy nedzy nie musi nawet wchodzic do tego dzialu.
Na opcje post tez wam nikt nie kaze klikac.
Wiec zostawcie ten dzial dla ludzi pytajacych i tych ktozy maja chec odpowiedziec.
Michieru:
emo? :)
Czlowiek tu chce wniesc troche zakropionego alkoholem luzu w ten bal sztywniakow, a wy zaraz zaczynacie dasac sie i wyplakiwac. Cheer up, emo kids! :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej