Eve Online > NoobGarten
Caldari bezużyteczni?
Voulture:
Na dwóch BCU? No cóz, ja miałem troche inne podejście...
Moge liczyc na konstruktywna krytyke?
~~
Hi: 7 Hivi t2 + wolny slot (jak ktoś chce niech sobie załozy small nosa albo Auto targeting system, Cloaka nie polecam ^^)
Med: Photon Scat t2, med electrochemical, mwd t2, DG Large Shield Booster (20m kupilem) i zaleznie czy solo to Warp Disruptor t2, jak nie to Invu t2 / amplifier t2 / sensor booster t2
Low: 3x BCU t2, RCU t2, PDU t2
Rigi: Rof + Dmg
DPS: wychodzi mi jakos 650+ z dronkami. Wzglednie mozna DC t2 zamiast BCU.
Ogólnie bez pdu brakuje mi jakieś 6pg do upchnięcia, na awu 4. No, teoretycznie można robić na 5 ale... Kiedyś myślałem, czy nie upychać ab zamiast mwd, w sumie do gangu i tak trzymam dystans, ale gdy wywale rcu to.... brakuje mi 3pg. A szkoda, za Internala czy dc t2 bym sie nie obrazil.
NIe orientuje sie ile kosztuje faction pdu i rcu, szcegolnie te drugie. Procesorki sa tanie, moze i tu jest do przezycia?
Wbrew wszystkiemu jest to raczej Dmg Dealer do gangu niż solo ship. Nosa nie ma co upychac na sile na high, wlasciwie jest zbedny.
~~
Gdzies dwa miechy temu skonczylem Caldari Cruza na 5, skille pod hace i commandy i tak mi sie pokrywaja. NIe bede ukrywal, ze mysle o innym commandzie, ale nie moge ie zgodzic z opinia, ze nie da sie z nich nic zrobic.
Roofi, pochwalisz sie nam swoim fitem na Sleipnira?
Ellaine:
No akurat iterony do pvp zbroje zwykle platami :)
roofi:
--- Cytat: Voulture w Marca 27, 2007, 23:30:57 ---Roofi, pochwalisz sie nam swoim fitem na Sleipnira?
--- Koniec cytatu ---
tak:
sleipnir
tylko nie mów nikomu :crazy2:
edit: i [-] za Roofi :coolsmiley:
Rhovana:
NIgdy nie mówiłem że wcsy są niepotrzebne w grze, mało tego jestem zdecydowanie za tym żeby były w takiej postaci jak teraz. Do pvp jednak śmierdziało to zawsze lamerstwem (imo) ponieważ
1.zajmujesz sobie sloty które można wykożystać sensowniej
2. co to za pvp kiedy "nic nie ryzykuje bo mam dwa staby". Tłumaczenie że inni tak latali to ja też jakoś do mnie nie trafia...
Poza tym jak pamiętam to zawsze chłopaki z BUFU wszystkich jechali za fitowanie stabów (cześciowo dzięki wam poznałem troche gre i jestem każdemu z was za to wdzięczny).
--- Cytat: Michieru w Marca 27, 2007, 23:17:19 ---Argumenty się kończą, zaczynają się LOOOOOLe i ROOOOOTFLe.
--- Koniec cytatu ---
Michieru zobacz kto pierwszy zaczął looooolować. Ja berdzo chętnie bede kontynłował dyskusję, ale nie robienie ze mnie nooba bo lubie latać caldari. Na covenowym killboardzie mam coś killi i kilka losów (włącznie z tymi o które poszły petycje) a to tylko część mojej zabawy w pvp, bo killi mam w sumie 140+ wszystkich ale nie licze i mam to gdzieś bo sie dobrze bawie. Wyśmiałem w tym momencie komentarz Roniego na temat tego ile razy udało mu sie zwiać na wcsach :crazy2:
BTW Voul nie udało mi sie wyciągnąć takiego dps'u na nighthawku nawet przy zmaxowanych skilach missilowych i commandzie lvl 4 (miałem o 50 mniej :-\) jakieś sugestje?
roofi z cargoholdem civilkiem? ;D latasz za chłopakami loot zbierać ? ;D
roofi:
--- Cytat: Rhovana w Marca 28, 2007, 01:20:19 ---
Poza tym jak pamiętam to zawsze chłopaki z BUFU wszystkich jechali za fitowanie stabów (cześciowo dzięki wam poznałem troche gre i jestem każdemu z was za to wdzięczny).
--- Koniec cytatu ---
Dotacje na moje konto w ten sposób najmocniej okażesz swoją wdzięczność ;)
--- Cytat: Rhovana w Marca 28, 2007, 01:20:19 ---
roofi latasz z cargoholdem civilkiem? ;D
--- Koniec cytatu ---
jeśli tylko ten modułek przykuł twoją uwagę, nie pozostaje nic innego do powiedzenia jak: lol O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej