Eve Online > NoobGarten

Caldari bezużyteczni?

<< < (14/17) > >>

Ronin:
Rhovana w wiekszych gangach jakbys latal to bys wiedzial ze Rook jest primary i ten jeden stab (bo tyle bylo jak w gangach latalem solo jak pisalem 2x bcu. ) uratowal mi dupsko wiecej razy niz ty zabiles cokolwiek. A scorp to byl moj pierwszy BS ktorym na pvp polecialem eehhh stare czasy :D az lezka sie w oku kreci. Zreszta spojrz na killratio i dmg inflicted moze zamiast wytykac pojedyncze straty ( dwa z tych 4 rookow mi oddali bo byly stracone przez bugi w grze ).
Zreszta przed kali WCSy bez nefru byly normalnymi itemkami ktore mozna bylo wykorzystac i nic o lamowaniu na nich nie wiem... Byly po prsotu kolejnym elementem gry, dlaczego inni mieli na nich latac i spierdalac a ja nie? Szczegolnie w statku ktory zawsze byl primary?

Rhovana:

--- Cytat: Ellaine Tash-Murkon w Marca 27, 2007, 22:03:51 ---Nie ma lame taktyk, chodzi o to zeby osiagac cele ponoszac male koszty a nie o to zeby pokazywac wrogowi jakim sie jest wielkojajecznym twardzielem przy okazji umierajac. Moje iteronki czesto mila wcsy i beda mialy :)

--- Koniec cytatu ---

W lataniu indykami ze stabami nie widze nic złego. Lame jest w pvp (i było)

--- Cytat: Roninek w Marca 27, 2007, 22:04:54 ---uratowal mi dupsko wiecej razy niz ty zabiles cokolwiek.

--- Koniec cytatu ---

No tu to już wielkie LOOOOL

Voulture:
Tu akurat moge się zgodzić z Roninkiem, CCP balansuje mechanike gry, gdy coś staje si eprzegięte to nerfują. Gdy wszyscy korzystaja, czemu mamy tracić?

Czym innym jest wykorzystyanie odułów a czym innym oszustwa w grze. Ja wcsów w życiu nie zakładałem, ale i nie latam reconami. MI szkoda tego low slota, by móc wsadzić dmg moda czy DC czy.... zawsze sie znajdzie coś lepszego.

Gdybym tylko wiedział, że nie zostanę zbluzgany bez żadnego powodu, to bym wkleił swój fit na n'hawka...

Ronin:
wklejaj ja nie bluzgam. Przynajmniej jeszce nie zaczalem :) w rooku wtedy dps nie byl mi potrzebny zreszta i tak byl mierny nawet na dwoch BCU jak latalem solujac. Aaa ijakby ktos sie pytal ( w domysle Rhovana) to sa WSZYSTKIE moje losy z okresu latania w bufu.

Michieru:

--- Cytat: Rhovana w Marca 27, 2007, 22:09:26 ---No tu to już wielkie LOOOOL

--- Koniec cytatu ---

Argumenty się kończą, zaczynają się LOOOOOLe i ROOOOOTFLe. Szkoda, bo do pewnego momentu zapowiadało się na ciekawą i (paradoksalnie dla Centrali) cywilizowaną dyskusję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej