Eve Online > Patche i dodatki
Rev 1.4 i misje...
Xarthias:
Nie do końca związane z tematem, ale nie chciało mi się zakładać kolejnego wątku...
Czy po Rev 1.4 poza mną ma ktoś problemy z bookmarkami?
Mogę normalnie je robić, przenosić między pojemnikami/hangarami ale... Jak przeniosę bmkę z P&P do hangaru, to pojawia się ona w hangarze, znika z P&P, ale po relogu się w tym P&P pojawia spowrotem. Nie mogę też przenieść bmki z hangaru (puszki czy ładowni statku) do P&P... Ogólnie się coś dzieje, czy tylko u mnie się chrzani?
roofi:
kopiuj więc tak jak trzeba i nie będzie problemów
z p&p -> cargo statku (a nie hangaru :buck2:) i odwrotnie
wgrywaj z cargo statku do p&p :angel:
Xarthias:
No ale o to chodzi, że z cargo do P&P też się nie daje :(
Maver:
Ja mialem podobnie robiac BM'y.
Zrobilem, przenioslem do hangaru (bez problemow, ale musialem przenosic max po 9 sztuk) a po zalogowaniu sie ponownym do eve mialem "ogrinalne" BMy w P&P + jeszcze jedna kopie wszystkiego.
Myslalem ze cos po prostu zepsulem sam....
Ostatnio nie przenosilem BMow wiec niewiem jak to wyglada w chwili obecnej.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Xarthias w Marzec 27, 2007, 21:27:20 ---Nie do końca związane z tematem, ale nie chciało mi się zakładać kolejnego wątku...
Czy po Rev 1.4 poza mną ma ktoś problemy z bookmarkami?
Mogę normalnie je robić, przenosić między pojemnikami/hangarami ale... Jak przeniosę bmkę z P&P do hangaru, to pojawia się ona w hangarze, znika z P&P, ale po relogu się w tym P&P pojawia spowrotem. Nie mogę też przenieść bmki z hangaru (puszki czy ładowni statku) do P&P... Ogólnie się coś dzieje, czy tylko u mnie się chrzani?
--- Koniec cytatu ---
mam to samo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej