Eve Online > NoobGarten

Moduły

<< < (6/7) > >>

Ellaine:
A nie poprostu szansa = sila ECM / sila sensora?
Jak masz ECM z sila 3 na radar i wroga amara z raderem 9 to masz 33% na jam.  Jak masz 3 ECMy z sila 3 to masz 3 "rzuty" 33% w kazdym cyklu. Jak on sobie zalozy ECCM ktory mu podniesie sile radaru do 12 to masz 25%. Sile sensora i jego rodzaj zobaczysz w showinfo statku. (aczkolwiek na wrogu nie zobaczysz jego bonusow ze skilli i ECCM).

roofi:
Ellaine sprawdź swoje wyliczenia w praktyce a zobaczysz co ci wyjdzie  :)

Rhovana:

--- Cytat: XanthiaPL w Marca 13, 2007, 12:05:36 --- Poćwiczę z hypnosami jak zrobie skile na jakaś afke.
Myślę że jak dodam do tego tracking disruptor i ws to bedzie możliwe przezycie gate kampów  ;D

--- Koniec cytatu ---

Olej zakładanie tego na AFa bo zabierasz sobie przydatne med sloty, ecm'y są strasznie capożerne a przed kampą to może cie uratować speed a nie ecmy więc proponowałbym używanie mwd. Do tracking distruptorów amarrskie shipy z kolei mają bonusy. Przeglądaj market i zobacz bonusy amarrskich shipów ja sie na amarrach nie znam wcale :D

Generalnie wygląda to tak że każda rasa ma statki stworzone do EW:
Gallente: dampnery 
Caldari: ECM'y
Minmatar: Target Paintery
Amarr: Tracking Distruptory

Voulture:

--- Cytat: Rhovana w Marca 13, 2007, 12:46:19 ---Generalnie wygląda to tak że każda rasa ma statki stworzone do EW:
Gallente: dampnery 
Caldari: ECM'y
Minmatar: Target Paintery
Amarr: Tracking Distruptory
--- Koniec cytatu ---
Patrz na recony:

Gallente: Dampendery + Warp Disrupty
Minmatar: Stasis Webifier + Target Painter
Amarr: ESS (Nosy + Neutralizery) + Tracking Disrupty
Caldari:  ECM (tylko albo aż)

Ezachiel:
Kiedyś liczyłem szansę na założenie blokady z Gryfina ( fregata lv 5 + 50% ecm str ) + Skille do tego na lv 4, wyszło mi że bez wzacniaczy na wrogim statku można jammowac wszystko poza BS, przy BS i silniejszych sensorach niz ten BS szansa na udany jamming spada do ok 30%. Nie brałem poprawki na moduł dodajcy 16% jamming str.
ECM to w chwili obecnej po pierwsze skille, po drugie statek, po trzecie moduły ECM.
Różnica pomiędzy bazowym t1 str 3 i wypasionym rarowym z 3,6 czy też t2 jest nieduza, róznica pomiedzy skillem lv 4 a lv 5 jest już widoczna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej