Eve Online > NoobGarten
Moduły
MightyBaz:
ja ci dalem plusa, za aktywnosc :crazy2:
Dormio:
--- Cytat: Gregorius w Marca 12, 2007, 06:53:22 ---.. ale to chyba pod warunkiem, że mają "Wanted" w opisie. Bo na misjach często się trafiają "neutralne" obiekty i zawsze przed strzałem dostaniesz komunikat [chyba, że wyłączyłeś]. że spowoduje to jakieś dalsze komplikacje.. (concord?) :police:
--- Koniec cytatu ---
Concord nie przyleci... ale czasem możesz pożegnać się z tą fajną agentką, z którą właśnie zacząłeś rozmawiać 1 misję wstecz. Po prostu masz standing hit do właściciela danego obiektu. Nawet te obiekty co mają "wanted" też dają obniżenie, ale Ciebie pewnie nie interesują misje dla pirackich frakcji.
Desert Rat:
Wow myślałem że jak jest stara baza to trzeba ją modułem do archeologii potraktować a nie laserami :o
Jak próbowałem do niej strzelac to miałem ostrzezenie ze jak strzele to concord wpadnie na małe spotkanie....
W takim razie co można zeksplorowac archeologią - taki czerwony modułek??
Używam tez target paintera i on ma taki fajny pasek pod namierzanym celem - pasek jest pełny i staje się pusty i znów jest pełny i tak wkółko - czy on z każdym cyklem paska daje większy bonus?? Przy wyłączaniu TP zauważyłem że pasek ten nie oznacza cyklu pracy urządzenia - pobierania kolejnej dawki CAPA.
Wojak:
"Używam tez target paintera i on ma taki fajny pasek pod namierzanym celem - pasek jest pełny i staje się pusty i znów jest pełny i tak wkółko - czy on z każdym cyklem paska daje większy bonus?? Przy wyłączaniu TP zauważyłem że pasek ten nie oznacza cyklu pracy urządzenia - pobierania kolejnej dawki CAPA."
Ten pasek to właśnie oznacza, przy wyłączaniu tego nie stwierdziłeś bo każde z takich urządzonek ma swój delay time, czyli czas deaktywacji i pewnie to cie zmyliło, nie nie daje większego bonusu chba prawie zawsze ( bonusy od impów, gangu itp. duperele? tyle ile masz w opisie eksplorować tych baz chyba nie można a strzelać tylko jeśli w opisie strukury masz "wanted". Z jakiegoś ( małego ale jednak ) doświadczenia wiem że nie wypada z tego nic jeśli z tendencja do czegokolwiek to do wypadania śmieci.
Pozdrawiam
Gregorius:
--- Cytuj --- proszę pisać roofi <-- o tak przez małe "er" o takie => r dziękuje
--- Koniec cytatu ---
no skoro lubisz małe rzeczy ;D niech będzie małe "er" panie roofi :-) [ w sumie to pamiętam czasy jak byłeś przez 3xo :D]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej