Eve Online > NoobGarten
[How To] GTC za ISK-i
Malag Maradan:
Dokładnie. Tę opcję masz dostępną z karty postaci. A ta jest nieaktywna, jeśli konto jest nieopłacone. Wczoraj sprawdzałem z moim starym altem. True.
nskarus:
Taki problem.
Jestem w stanie wejsc do Account manager i zalogowac sie na konto, sprawdzilem ze jest zawiesozne itp. Chcialem sie wiec zalogowac na forum i wyslac "buy order" o tc-ka. Niestety jak klikam "log in" to przenosi mnie do strony "insider" dostpenej tylko dla oplaconych kat. Przez to nie moge sie zalogowac i nie moge kupic tc-ka. Czy moglby mi ktos wyjasnic co robie zle? Z tego co wiem to mozna bylo kupic tc-ka za iski majac "expired account".
dziekuje
Doom:
Nic nie robisz źle. Po prostu forum podobnie jak omawiana wyżej ściąga postaci jest blokowana po wygaśnięciu konta.
Do wyboru masz dwie względnie łatwe opcje:
- poprosić kolegę (koleżankę) z aktywnym kontem o wystawienie takiego ordera lub upolowanie oferty online
- stworzyć tymczasowe dodatkowe konto i z niego postować na forum na trialowym koncie nie da się pisać na forum
nskarus:
Czyli jesli stworze sobie kontro trialowe to moge za jego pomoca wystawic "buy order" tc-ka na kontro nieaktywne? Mam podac imie postaci z konta czy "username/login"?
Doom:
Podać jedną z postaci na docelowym koncie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej