Eve Online > NoobGarten
[How To] GTC za ISK-i
nskarus:
To bedzie kilka pytan, nie wszystkie z tematu "o gtc" ale nei chce mi sie tego pisac w 3 tematach.
Mam dwa konta eve. Chcialbym worcic do gry ale -
1. Czy moge jakos sprawdzic ilosc iskow na poszczegolnym z kont majac nieakwtywne konto?
2. Czy moge kupic GTC za iski, przedluzajac sobie konto "A" a placac z konta "B"?
3. Czy moge wysylac iski na "nieaktywne konto"?
4. Powiedziano mi ze mozna napisac petycje o odblokowanie konta na 24h, czy mozna poprosic o odblokowanie dwoch kont? Jak dlugo trwa rozpatrywanie takiej petycji i gdzie ja moge zlozyc?
tomassz:
1. Tak
2. Nie wiem
3. Tak
4. Nie wiem
kaleba:
1. do Tomasza- Jak ??
2. Jesli kupujesz 60d GTC to jest ono wysylane na dane konto i tylko konto bedzie aktywowane i to konto musi miec odp kwote. Nie ma możliwości płacenia z jednego konta a aktywuje sie drugie.
3. Juz odp tomassz
4. Coś ktos pisał, że można ale niesprawdzone takze nie wiem. Jeśli aktywujesz konto za pomocą GTC to nie musisz miec aktywnego konta. Do aktywacji via "plex 30d" potrzeujesz być ingame zeby zaakceptować.
NeX:
1.) Na stronie EVE po zalogowaniu się na swoje konto był kiedyś dostęp do danych każdej postaci łącznie ze stanem konta, czyli to co udostępnia full API. Jak jest teraz nie jestem pewien. Sprawdzę jak wstanie serwer po update.
2.) Kupując GTC za ISK np na kanale TRADE, sam decydujesz gdzie to GTC ma być przypisane podając sprzedającemu imię postaci na którą ma złożyć ofertę. Musisz jedynie dopilnować aby ta postać miała ISK na dokonanie transakcji, czyli po prostu robisz na nią przelew z dowolnej innej postaci. Nawet jeśli konto docelowe jest nieopłacone, to system przesyłania ISK działa.
Doom:
--- Cytuj ---1.) Na stronie EVE po zalogowaniu się na swoje konto był kiedyś dostęp do danych każdej postaci łącznie ze stanem konta, czyli to co udostępnia full API. Jak jest teraz nie jestem pewien. Sprawdzę jak wstanie serwer po update.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli nie pomyliłem miejsc na stronie to te dane sa zablokowane jeżeli konto jest nieaktywne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej