Eve Online > NoobGarten

[How To] GTC za ISK-i

<< < (5/15) > >>

NeX:
  Na to pytanie nie ma sensownej odpowiedzi, bo każdy gracz może mieć inne priorytety, źródła dochodu, a przede wszystkim koszty utrzymania. Dla mnie to na przykład pięć logowań w miesiącu. Starcza na GTC, nowe skile i drugie tyle na nowe shipy do zezłomowania. Odpowiednio dobierając misje lev 4 i robiąc salv, lub bijąc RATy w 0,0 poświęcisz na to góra kilkanaście godzin. Możesz też handlować, a najlepiej inwestować w market zarobione ISKi na misjach. Wszystko jest kwestią Twoich zdolności i chęci gry w taki, albo inny sposób. W każdym bądź razie zarobienie pół miliarda w miesiącu, to nie jest żaden wyczyn. Problem raczej w tym, ze następne skile w kolejce i nowe statki kosztują znowu więcej niż zarabiam  :D
Wielu graczy opłaca jednak po kilka kont i nie zauważa uszczerbku na wallecie. Trzeba więcej inwestować ;)

Colonel:
Ja wspieram swoje konto sprzedaza TC 30 dniowych za ISK- i....jak bedziesz chcial kupic kolejny raz to wal do mnie ingame....

Col Cherryman...(jesli nie widac ponizej)

Avat:
A czy konto trialowe można przedłużyć ISKami czy najpierw trzeba kupić Time Code'a za "prawdziwe" pieniądze?

Kombat:
Można przedłużyć ISKami.

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Kino Brutor w Stycznia 08, 2008, 16:08:23 ---no niestety na forum niedarady sie zalogowac jesli twoje konto jest nieaktywne pls help co mam w tym przypdaku zrobic zeby kupic TC za iski w secure opcji:(

a z konta trialowego niemozna nic pisac na forum bah

--- Koniec cytatu ---
Większość sprzedających odbiera oferty również in-game - wystarczy założyć konto trial, u stukać na CPSA i wysłać maila sprzedawcy z prośbą o wystawienie oferty na konkretną osobę. Skuteczna metoda dla osób kupujących na ostatnią chwile.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej