No właśnie nie do końca. U mnie było tak:
1. Pierwszy raz przedłużałem ważność konta mainowego. Bazarek, oferta, dane dot. subskcrypcji na eve-online.com, przyjąłem ofertę, bajka.
2. Konto alta - włączyłem skilla, który kończył się parę dni po okresie trial. Przelałem kasę z maina i ponowiłem procedurę z punktu pierwszego. Bazarek, oferta i.. nic. w danych dot subskrypcji na eve-online.com nie było magicznego linka do akceptacji transakcji. Próbowałem kilkukrotnie, przez kilka dni. Sprzedawcy pewnie mnie ostro skleli. Pisałem petycję, odpisali, że mają jakiś problem, ale w końcu powinno działać. Dalej nic.
3. W końcu kupiłem TC za USD i zrobiłem eksperyment - wystawiłem na sprzedaż z maina na alta. I linka ni cholery nie było. Szukałem, kombinowałem i nic.
4. Aktywowałem konto alta za pomocą zakupionego TC. Otwieram eve-maila a tam wszystkie złożone mi oferty (w sumie z dziesięć).
Do tej pory nie wiem, co było nie tak, ale teraz to w sumie i tak bez znaczenia, jako że ghost training wyłączyli. No chyba, że ktoś chce sobie odpoczynek od eve zrobić.
Do sprawdzenia.