Eve Online > NoobGarten
Kilka pytań Desert Rata
future:
No i do admina... ;)
--- Cytat: XanthiaPL w Lutego 15, 2007, 12:26:08 ---Czy jest inna możliwość dłuższego kopania niż tworzenie konteneru w przestworzach??
--- Koniec cytatu ---
Nie - chyba że kopiesz z kimś: on/ty kopie, druga osoba zwozi to do stacji... Na takiej zasadzie kopie się na "poważnie" w corpach.
--- Cytat: XanthiaPL w Lutego 15, 2007, 12:26:08 ---Coś więcej o tych milionach :o
--- Koniec cytatu ---
Kontakt ingame - to pogadamy 8)
--- Cytat: XanthiaPL w Lutego 15, 2007, 12:41:24 ---Co to takiego gama-s i radio-s ??
Do czego to służy??
Czy przy zmianie statku są jakieś problemy??
Gdzie można sprawdzić ile slotów ma tormentor i executioner przed kupnem??
--- Koniec cytatu ---
Ehhh chłopie...
Są to szkła do laserów - określają jaki dmg zadajesz
Nie (robisz to w stacji)
W opisie statku - zakładka fitting
Tomash Kovahlsky:
wszystkie informacje masz jak klikniesz PPM i wybierzesz Show Info. Jesli chodzi o sloty, to szukaj "Turret Hardpoints" - tyle maksymalnie laserow/dzialek zainstalujesz, "Launcher Hardpoints" - tyle maksymalnie wyrzytni zainstalujesz... ale lacznie nie wiecej ile masz "Hi-Slot's".
Kazdy modul ma przypisany slot (Hi, Med, Low) na ktory jest instalowany. Dzialka/Lasery/Wyrzutnie to Hi slot'y.
Rhovana:
hmm ktoś tu chyba tutoriala nie robił ;D ::)
Desert Rat:
Zrobilem tutorial, ale jest on niepełny - np. nie wiem jak zrobić upgreade lasera, czy innych broni, silnika etc.
Pamiętajcie - z okienka krążownika eve to zupełnie inna gra niż zza szyby noobshipów :).
Goomich:
--- Cytat: XanthiaPL w Lutego 15, 2007, 12:10:42 ---Już za późno - wczoraj nie mogłem się powstrzymać i bęć jestem
XanthiaPL
Amarr Amarr.
--- Koniec cytatu ---
Cienko. Amarzy nie mają kruza do kopania, a do tego tankują armorem, a wszystkie statki przemysłowe tankują tarczą (albo nie tankują wogóle). To już Minmatarzy byliby lepsi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej