Eve Online > NoobGarten
Kilka pytań Desert Rata
Desert Rat:
Mam pytanie - chciałbym zacząć grać w EVE - dopiero niedawno dowiedziałem się o grze - i przeczytałem na forum że na początku najlepiej jest znaleźć fajny corp - jak to zrobić?? I co to znaczy swoją drogą :-[.
Do tej pory grałem on-line tylko w strzelanki - ostatnio w BF2 - i taka zmiana będzie dla mnie trochę trudna, ale co tam mam nadzieję że warto ;D.
Czy corp to coś w rodzaju klanu?? Jak się tam rekrutuje??
Dzięki za odpowiedzi.
Xarthias:
Tak, korp - czyli korporacja - to coś w rodzaju klanu z innych gier sieciowych.
Jak znaleźć jakąś fajną? Poczytać tu na forum - jest lista, są fora niektórych korporacji - i zobaczyć która Ci przypasuje. Ale przede wszystkim zacząć grać. I potem w grze zaczepiać ludzi z tych korporacji (osoby kontaktowe i kanały są podane w spisie). Przyjrzyj poradniki i graj :)
Desert Rat:
Narazie czytam o Eve - co by wiedzieć czym zacząć grać i jakie wziąć ustawienia startowe.
Mam pytanie- jak myślicie czy po zapisaniu się do klanu klan może zasponsorować jakiś znośny statek wydobywczy?? Dla starych graczy to pewnie grosze a dobry statek zwróciłby się pewnie po 24 godz. kopania, co oszczędziłoby mi kłopotów początkującego a klan mógłby dostać niezłe odsetki??
Aeon Horax:
Na trialu to zapomnij o corpie (klan, fuj), pograj troche jak wykupisz konto to wtedy wal jak w dym do corpa industrialnego, moze wtedy...
who knows...
witaj na centrali i jak w koncu zapodasz eve przedstaw sie w ewidencji.
Desert Rat:
Czy ktoś może mi dać chociaż radę jaką rasą zacząć i o jakim profilu, jakie wybrać skille przez te 14 dni aby być względnie dobrym minerem - kretem kopaczem :D??
Od jutra do zobaczenia w świecie EVE !!!
Jak znajdę ewidencję to na pewno się jej przedstawię :).
Last question - czy istnieje możliwość ustawienia gry/trial-a po Polsku? Niby z angielskim nie mam kłopotu ale specjalistyczny język ze słowami o kosmosie podany w zwartym tekście może byc na początku problemowy.
EDIT: Właśnie kończe ściąganie EVY z netu - czy potrzebne jest jakieś patchowanie na początku tej ściągniętej ewy?? Na forum gdzieś czytałem też o jakiś dodatkach do ewy - może ktoś napisać o co w tym chodzi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej