Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
paradocs:
Oj tak byłeś w HVI kto by nie pamiętał ... ciekawe że piszesz że odszedłeś ja to pamiętam troszkę inaczej ale to pewnie ta długa przerwa wpłynęła tak negatywnie na twoją pamięć (ewentualnie wykopanie z naszego corpa ale kto by to rozpamiętywał) ... a tak a propos jak tam twoja zemsta się czuje ? cały czas czekam kiedy nastąpi ten chlubny dzionek i wyskoczysz ze mną na 1 vs 1 nawet wylecę dla ciebie z 00 co byś nie narzekał że masz tak daleko do nas ;) BTW uważajcie na tego dzieciaka, na dłuższą metę każdy ma chęć "podzielić" się z nim assaultami.
Xeyo:
Juz nie aktualne, mozna skasowac :)
evanduril:
Weteran EVE, jednak z dłuższymi przerwami, poszukuje korpa gdzie mógłby w spokoju poprzypominac sobie gre. Mam tez ochote pobawic sie w eksploracje, jako, ze za kazdym razem gdy zrywalem w EVE, tym co mnie odrzucalo byla nuda walki z NPC. PVP mnie specjalnie nie rusza, chyba ze jako support (recon, covert itp). Mam 1-2h dziennie w tygodniu, troche wiecej w weekendy, jak żona i dziecko pozwolą.
Poprzednie corpy:
Rave Technologies (3 lata)
- przerwa
Husaria (6 miesiecy)
-przerwa
Konto z 2005 roku, 25m sp.
Anna_Harem:
Poszukuje korporacji która nie siedzi w posie tylko coś robi m.in pvp i pve. siedzenia na dupie w shieldzie nie zniosę. Jestem młodą pilotka który lata od niedawna i chce coś robić, a nie oglądać widoki.
Moje wymagania to :
-wh,
-grupa ludzi która jest zawsze gotowa do akcji,
-pvp jednocześnie dające możliwość zarobienia,
-przy okazji pve.
Nitefish:
--- Cytat: Anna_Harem w Czerwiec 27, 2011, 14:26:14 ---Poszukuje korporacji która nie siedzi w posie tylko coś robi m.in pvp i pve. siedzenia na dupie w shieldzie nie zniosę. Jestem młodą pilotka który lata od niedawna i chce coś robić, a nie oglądać widoki.
Moje wymagania to :
-wh,
-grupa ludzi która jest zawsze gotowa do akcji,
-pvp jednocześnie dające możliwość zarobienia,
-przy okazji pve.
--- Koniec cytatu ---
Z całym szacunkiem ale mam taki komentarz do tego co napisałaś:
1. Jeśli grasz od niedawna to może warto by było się zapisać do UA i tam nabyć pojęcie o Eve.
2. W WH z definicji nic się nie dzieje poza farmą isków, produkcją, ... etc. PVP w wh to bardziej przypadek i nieuwaga mieszkańca niż coś co jest chlebem powszednim.
3. PVP nie daje jako takie możliwości zarobienia poza zbieraniem lootu i salvagu po ofiarach (z tego może być baaardzo duża kasa jednak nie jest to kasa pewna).
Jeśli chcesz latać pvp to pve będzie tylko dodatkiem umożliwiającym zbieranie kaski (można też handlować, produkować, ...). Zazwyczaj kasę zarabia się następująco (pve):
- paski asteroid - w zależności od miejsca dochód może być całkiem niezły, można łatwo skubać paski mając mało wolnego czasu
- anomalki - bardzoej dochodowe od pasków
- plexy - znacznie bardziej dochodowe od powyższych lecz obarczone ryzykiem pustego dropa
- misje w low lub null - najbardziej dochodowe, wymagają nabicia standów do danej frakcji pirackiej
"Gotowość kolegów do akcji" poznasz w dużej mierze po killboardzie korpa o ile umiesz go poprawnie czytać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej