Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (8/194) > >>

[BCPM] Moon Rabit:
Szukam corpa w low-secu ewentualnie WH - z dostepem do low , lub w 0.0

Szukam aktywnego corpa dla graczy PvP  , który  nie będzie wymagał odemnie co dzień nowych killi na kilbordzie.

Aktualnie , zarabiam robiąc radary (w low - za słabe skile na null-secowe). (aczkolwiek jeśli zdarza się okazja coś upolować to wysyłam alta)

O sobie:
W EvE gram od 4 miesięcy, main posiada posiada 6 ml sp (niedobór sp w skilach ofensywnych), a Alt 3 ml sp.(głownie pod PvP)
Byłem w UA i nauczyłem się przez czas tam spędzony "trochę przydatnych rzeczy" ;)

Posiadam Ts ,Mic .

Pozdrawiam.

SokoleOko:

--- Cytat: Rabit w Maj 09, 2011, 20:54:43 ---Szukam aktywnego corpa dla graczy PvP  , który  nie będzie wymagał odemnie co dzień nowych killi na kilbordzie.
--- Koniec cytatu ---

To jest wewnętrznie sprzeczne.

[BCPM] Moon Rabit:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 09, 2011, 21:36:44 ---To jest wewnętrznie sprzeczne.

--- Koniec cytatu ---
Znaczy ze nie w każdego dnia, mogę poświecić odpowiednią ilość czasu na EvE żeby polatać PvP i coś upolować.

Amanlu:
Haha, byłem w HVI Super CEO, odszedłem bo koleś "Paradocsic" rozpylał info że korp się rozpada etc. etc. Ale i tak było tam super :D. BTW, szukam korpa górniczego, bądź skupionego na misjach. Latam hulkiem, mogę również orką. Na misje latam Drakiem (jeszcze skille na rezy tarczy mi potrzebne).

bosik1:
Szukam korpa w 0.0/low nastawionego na pve i bawiącego się czasami w pvp. Aktualnie latam ravenem, ale za kilka dni przesiądę się na stealth bombery. Zajmuję się głównie PvE i eksploracją. Chętnie podszkoliłbym się w WH. No i przede wszystkim szukam korpa aktywnego, z częstymi OPS.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej