Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Randil:
Nicki w grze: konto main - Randil, konto alt - Jakov Berzerk
Gram mniej więcej od półtora tygodnia, właściwie codziennie po 3-6 godzin. Nie wiem jeszcze, czy w ogóle na tym etapie szukam jakiegoś corpa, ale ewentualni rekruterzy / headhunterzy mogą rzecz jasna próbować mnie zwerbować :-) Jeśli mieliby coś ciekawego do zaoferowania, to pewnie dołączyłbym razem z kumplem. Preferuję kontakt via EVEmail.
Jeśli chodzi o styl gry - na chwilę obecną robię wszystkiego po trochu, jeszcze się na nic konkretnego nie zdecydowałem.
Pozdro,
Randil
Isnaar:
Nick: Isnaar
To moje trzecie podejście do eve, wracam po wakacyjnej przerwie, gram kilka godzin dziennie, raczej w godzinach późno-wieczornych. Ogólnie mam 6mln SP, ukończone szkolenie bojowe z UA, trochę doświadczenia z Red vs Blue i amatorskiego piracenia w low.
Jeśli chodzi o styl gry, to pure pvp, chciałbym się zakręcić w jakimś corpie, który bawi się w piracenie, wyciąganie okupów, przechwytywanie ładunków, gdzie dużo się dzieje. Do tego ewentualnie jakimś zorganizowanym zarabianiem też bym nie pogardził. Ze statków uwielbiam latać rifterem i stabberem, szkolę się pod vagabonda, ale jeszcze trochę mi brakuje.
Pozdrawiam
SokoleOko:
--- Cytat: Isnaar w Listopad 03, 2010, 12:26:39 --- chciałbym się zakręcić w jakimś corpie, który bawi się w piracenie, wyciąganie okupów, przechwytywanie ładunków, gdzie dużo się dzieje.
--- Koniec cytatu ---
Jak piraci, to -> http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=5172.0
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Isnaar w Listopad 03, 2010, 12:26:39 ---Nick: Isnaar
To moje trzecie podejście do eve, wracam po wakacyjnej przerwie, gram kilka godzin dziennie, raczej w godzinach późno-wieczornych. Ogólnie mam 6mln SP, ukończone szkolenie bojowe z UA, trochę doświadczenia z Red vs Blue i amatorskiego piracenia w low.
Jeśli chodzi o styl gry, to pure pvp, chciałbym się zakręcić w jakimś corpie, który bawi się w piracenie, wyciąganie okupów, przechwytywanie ładunków, gdzie dużo się dzieje. Do tego ewentualnie jakimś zorganizowanym zarabianiem też bym nie pogardził. Ze statków uwielbiam latać rifterem i stabberem, szkolę się pod vagabonda, ale jeszcze trochę mi brakuje.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Masz jeszcze do wyboru
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8546.0
Precelek:
--- Cytat: Isnaar w Listopad 03, 2010, 12:26:39 ---Nick: Isnaar
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8174.0
tylko ze my zaoferujemy jeszcze wiekszy fun (vagas ci nie bedzie potrzebny za to zrob se hounda :P)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej