Eve Online > NoobGarten

Problem z kluczem do triala

<< < (2/4) > >>

Leviathan:

--- Cytat: Kamoris w Stycznia 06, 2007, 12:26:20 ---jkais czas temu wysalem Ci trial key w eve buddy program na o2 takze jesli nie dzoszedl to masz cos nie halo z ustawieniami poczty

--- Koniec cytatu ---

To już wiem po czyjej stronie leży wina... niestety nie mam pojęcia co może być tego przyczyną i jak to poprawić... ruter nie powinien mieć za dużo do powiedzenia, AV wyłączony więc może provider? ( UPC )
p.s. Mógłbyś spróbować wysłać jako PM?

--- Cytat: Xarthias w Stycznia 06, 2007, 12:32:03 ---Ech, ludzie, czytać oficjalne newsy.
Po wczorajszym patchowaniu serwerów mogą występować problemy z generacją kluczy i obsługą kont. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i próbować.

--- Koniec cytatu ---

hmm... no w porządku, to na pewno jest możliwe ale czy może tyczyć to też mejla, który wysłał Kamoris? Nie wiem w jaki sposób to działa... czy poszło z prywatnego mejla czy przez jakieś skrypty "buddy" itp. w opcjach/możliwościach konta na EVE.

Dzięki za pomoc

UPDATE:
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=455375

Wygląda więc na to, że niezależnie od tego czy moja poczta jest ok czy nie i tak muszę poczekać.

Pozdrawiam

Xarthias:
Heh, to do tych "starych" było ;D
A z o2 są problemy z wysyłaniem kluczy, bo rebounduje, albo ląduje w spamie... Z tego co pamiętam to nigdy nie było problemów jedynie z pocztą @poczta.onet.pl (ale tylko w tej domenie), no i raczej z komercyjnymi skrzynkami.
Jak do jutra nic nie dostaniesz to zgłoś się do mnie (pm/gg) to coś wymyślimy.

Ichneumon:
zalozyc na yahoo i nie wydziwiac

Ellaine:
gmaila

Leviathan:
Dziękuję wszystkim za pomoc i deklaracje pomocy :)

Jakąś godzinę temu otrzymałem na uczelniany mejl hasła do triala... na o2 i onecie nadal cisza ( i pewnie już tak zostanie ), gmail czy yahoo to IMHO żadna rewalecja ( co nie znaczy, że tam by nie doszło ), już przez to przechodziłem... chyba najwyższy czas odnowić subskrypcję na home.pl.

Do zobaczenia w próżni ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej