Eve Online > NoobGarten

Problem z kluczem do triala

<< < (3/4) > >>

Kamoris:
A tak offtopowo ja polecam inbox.com na maila. Calkiem mile skrzyneczki.  ;)

NeX:
Jak oftopowo, to oftopowo wystapie w obronie o2  8)
Od bodajze dwu lat dostaje tam wszystkie klucze w tym kilkanascie od CCP na EVE i nigdy nie mialem z kontem problemu w odroznieniu od wiecznie zawalonego, spamujacego i zolwio powolnego onetu. Tlen nie odbja spamu, tylko go odfiltrowuje na osobny katalog, wiec nawet jak cos podpadnie, to i tak jest przez jakis czas na serwerze. Nie zawracalbymn tym d... ale porownanie do onetu, to dla konta na Tlenie wrecz obelga :knuppel2:  :2funny:

future:

--- Cytat: NeX w Stycznia 06, 2007, 18:18:09 ---Jak oftopowo, to oftopowo wystapie w obronie o2  8)
Od bodajze dwu lat dostaje tam wszystkie klucze w tym kilkanascie od CCP na EVE i nigdy nie mialem z kontem problemu w odroznieniu od wiecznie zawalonego, spamujacego i zolwio powolnego onetu. Tlen nie odbja spamu, tylko go odfiltrowuje na osobny katalog, wiec nawet jak cos podpadnie, to i tak jest przez jakis czas na serwerze. Nie zawracalbymn tym d... ale porownanie do onetu, to dla konta na Tlenie wrecz obelga :knuppel2:  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Dobrze gada dać mu wódki...
Też mam konto w o2, i nie mam z tego tytułu problemów - TC dostawałem na to konto kilka razy i zawsze po max. 30 min. od momentu zakonczenia rejestracji.

Xarthias:
Pokłóćcie się jeszcze, który darmowy mail jest najlepszy... ;D ;D ;D

future:
A to ktoś się tu kłuci?  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej