Eve Online > NoobGarten
Problem z kluczem do triala
Kamoris:
A tak offtopowo ja polecam inbox.com na maila. Calkiem mile skrzyneczki. ;)
NeX:
Jak oftopowo, to oftopowo wystapie w obronie o2 8)
Od bodajze dwu lat dostaje tam wszystkie klucze w tym kilkanascie od CCP na EVE i nigdy nie mialem z kontem problemu w odroznieniu od wiecznie zawalonego, spamujacego i zolwio powolnego onetu. Tlen nie odbja spamu, tylko go odfiltrowuje na osobny katalog, wiec nawet jak cos podpadnie, to i tak jest przez jakis czas na serwerze. Nie zawracalbymn tym d... ale porownanie do onetu, to dla konta na Tlenie wrecz obelga :knuppel2: :2funny:
future:
--- Cytat: NeX w Stycznia 06, 2007, 18:18:09 ---Jak oftopowo, to oftopowo wystapie w obronie o2 8)
Od bodajze dwu lat dostaje tam wszystkie klucze w tym kilkanascie od CCP na EVE i nigdy nie mialem z kontem problemu w odroznieniu od wiecznie zawalonego, spamujacego i zolwio powolnego onetu. Tlen nie odbja spamu, tylko go odfiltrowuje na osobny katalog, wiec nawet jak cos podpadnie, to i tak jest przez jakis czas na serwerze. Nie zawracalbymn tym d... ale porownanie do onetu, to dla konta na Tlenie wrecz obelga :knuppel2: :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Dobrze gada dać mu wódki...
Też mam konto w o2, i nie mam z tego tytułu problemów - TC dostawałem na to konto kilka razy i zawsze po max. 30 min. od momentu zakonczenia rejestracji.
Xarthias:
Pokłóćcie się jeszcze, który darmowy mail jest najlepszy... ;D ;D ;D
future:
A to ktoś się tu kłuci? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej