Eve Online > Patche i dodatki

Eve: Revelations

<< < (12/16) > >>

vulor:

--- Cytat: future w Listopad 28, 2006, 03:08:31 ---Jedyne zabezpieczenie jakie zostało to abonament... Ale i tak się pewnie zacznie masa pytań typu :

"Cześć jestem  xxx ,wapniaki nie chcą mi dać na gre kasy, czy są jakieś piracki serwery? dzięki za odpowiedzi, jesteście kochani. :-* Madafakazprzedszkolaka-PL"

--- Koniec cytatu ---
Polskie community z pewnością powita ich z otwartymi ramionami.  ;D ;D ;D ;D

Sir Falo:
Niech jeszcze dadzą swoje IP,jaki antywir, jaki firewall i hasła dostępu do kompa :D Wtedy będą przywitani należycie w nagrode za jakże duże zrozumienie wspaniałości systemu aboamentowego :)

Ellaine:
Tak naprawde, to eve ma za slaby element zrecznosciowy i za trudny interfejs nie wspominajac juz o zbyt skomplikowanej mechanice, zeby duzo dzieci utrzymalo sie przez dluzszy czas.

Assari:
Jeśli dobrze pamiętam to shipy T1 mają miec 3, a shipy T2 2 "sloty" na rigi.
A czy ktoś gdzieś widział info jak mają byc potraktowane faction shipy?

Aeon Horax:
Ciekawi mnie jak te wszystkie zmiany, zwłaszcza w polepszaniu jakości statków i modułów wpłyną na ekonomike eve. Wiekszość rzeczy pewnie pojdzie w góre, z drugiej strony jakość BPC wplynie na spadek ich cen i popytu na nie. Posiadacze BPO będą mieli monopol na produkcje, ceny BPO pojdą szybko w góre. hmmm, zaczynam się gubić w tym wszystkim  :-\

a z drugiej strony wieksze bonusy na statki T1 w porównaniu ze statkami T2, powinny zmniejszyc roznice cenowa pomiedzy nimi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej