Eve Online > Patche i dodatki
Eve: Revelations
Assari:
--- Cytat: Goomich w Listopad 27, 2006, 14:06:31 ---Nie będzie, wszyscy, którzy mają poniżej 800k też dostaną SP.
--- Koniec cytatu ---
Czyli klasyczne w h..ja cięcie >:( 800k SP to jest kilka tygodni do przodu, powiedzmy miesiąc. Czyli oddajcie moje 54zł albo przedłużcie moją subskrybcję o 30dni >:( >:(
Chyba za dużo kolesi chce od razu zostać mastachami w PvP i płakało że ich na początku leją a oni nic nie mogą to im CCP dało te punkty >:(
White_Haven:
Pogięło ich jak precle, kufa, z tymi skillami na starcie >:(
Perenor:
Daliby wszystkim dodatkowe 800k sp i byłoby po problemie.
IMO jest to decyzja czysto marketingowa.. EVE jest grą trudną i odpycha wiele osób, zwłaszcza skillowaniem (na początku można niewiele). Jeżeli od początku będą mogły robić coś konkretnego, to wiele z nich zostanie w grze po trialu.
White_Haven:
Na początku to można robić dużo konkretnych rzeczy, a konkretnie to można się EVE nauczyć. A tak będzie w cholerę nowych, prawie milionowych postaci, które g@#%& wiedzą i będą jojczyć. Już zaczyna śmierdzieć 12 letnią gównarzerią z WoWa >:(
future:
Jedyne zabezpieczenie jakie zostało to abonament... Ale i tak się pewnie zacznie masa pytań typu :
"Cześć jestem xxx ,wapniaki nie chcą mi dać na gre kasy, czy są jakieś piracki serwery? dzięki za odpowiedzi, jesteście kochani. :-* Madafakazprzedszkolaka-PL"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej