Eve Online > Patche i dodatki

Eve: Revelations

<< < (4/16) > >>

White_Haven:
Ale aż się prosi o możliwość mordobicia w kantynie ;D łaaa, ale by było fajnie dać w pape jakeimuś amarskiemu fircykowi ;). Poza tym mogliby wpakować np. możliwość rozegrania sobie partyjki pokiera albo co, gracze sami ustalaliby na co ;)

roofi:

--- Cytat: White_Haven w Listopad 21, 2006, 17:23:41 ---Ale aż się prosi o możliwość mordobicia w kantynie ;D łaaa, ale by było fajnie dać w pape jakeimuś amarskiemu fircykowi ;). Poza tym mogliby wpakować np. możliwość rozegrania sobie partyjki pokiera albo co, gracze sami ustalaliby na co ;)

--- Koniec cytatu ---

imo, dokujesz -->> wysiadasz ze stateczku -->> [counter strike mode ON] i nie ma spacerowania po stacji  :D dla wszystkich większa rozrywka  8)

roofi

dapman:
Ja to dopiero mam pecha, 28-ego ma wejsc, a od 30-ego mnie nie bedzie na necie minimum 2 miechy. Beda takie DT ze pewnie nawet nie lizne Kali, a jak sie znowu pojawie to sie wszystkiego pewnie na nowo bede sie uczyl. :(

korpusz:
To sie otworzy Las Vegas w głębokim 0.0 :) Wino kobiety i spiew... eee to chyba nie to rum, dziw[frywolne panie], mordobicie i hazard. Którz sie nie skusi.

Przeczytalem topic od poczatku i wpadl mi do glowy ciekawy pomysl skoro zrobili dzialanie lazenia po stacji na wzor lotniska to powinni tez dac mozliwosc wejscia do doku i rabniecia komus shipa :) wkoncu skill hacking by sie przydal ;)

future:
To co od kiedy robimy zakłady ile czasu minie zanim będzie można wogóle spróbować dostać się na serwer?
A co do zmian to najbardziej mnie cieszą rigi - będziesz mógł się poczuć jak prawdziwy pilot, gdzy w czasie walki z piratami wysiądzie ci cała elektronika, bo źle przeczytałeś poradnik "Kartofel o jakim zawsze marzyłeś/aś - zrób to sam". ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej