Eve Online > NoobGarten

4 d?ugie pytania :)

<< < (2/3) > >>

Venzon 2003:
najlepiej to sie przylacz so Shocky, oni maja tam u siebie sporo piratow ostatnio  :twisted:

Kooboo:
Dzi?kuj? wszystkim za odpowied? :) .

--- Cytat: "Ellaine" --- A wogole to kup sobie kestrela albo ew merlina jesli lubisz dzialka miast rakiet :)
--- Koniec cytatu ---

W ogóle to zrobi?em reroll postaci*, teraz latam sobie w barwach Amarru i ich?e statkami :) . I tak, dzia?ka s? fajne :) .
* a propos reroll, to niez?e jaja, bo poprzednim razem mia?em oko?o 57tys. punktów, nowa posta? ma 300tys. Dobrze wybieraj?c punkty mo?na sobie widz?, troch? czasu gry przyoszcz?dzi? :P .

--- Cytat: "Ellaine" ---A woole jesli uwazasz ze mining jest nudny, to sie nie znasz. Gornictwo jest super fajne i arcy ciekawe. (...) Tymczasem gornictwo ma w sobie cos - organizacja konwojow, zabezpieczenia, transport, poszukiwanie zasobow, organizacja rafinerii, balansowanie inwestycji w koparki z ryzykiem na wykopkach.
--- Koniec cytatu ---

Oczywi?cie, ?e si? nie znam, mam t? gr? od osza?amiaj?cych 3 dni w tym 24 godziny sp?dzi?em w pracy i oko?o tyle samo ?pi?c, reszta powiedzmy graj?c ;) . Póki co, w moich systemach o bezpiecze?stwie 0,9-0,7 (w 1,0 jest nudno :P ) mining wygl?da tak: warp na pasek, mining, warp do stacji... koniec. Zieeeew. Walka o wiele ciekawsza by?a, znalaz?em sobie jaki? deadspace complex (tak to si? nazywa?) i troch? paskudników wyt?uk?em, nawet jakiego? oficera, który by? wart ponad 10 razy tyle co jego koledzy. Ból jest taki, ?e gram póki co w triala i albo co? jest zabugowane albo niedost?pne, bo jak wlatuj? w taki kompleks, to mi si? jaki? message pojawia ale nie zawiera on nic. Mog? si? tylko domy?la? o co chodzi.

--- Cytat: "Ellaine" ---Tylko dochod zniecheca, jak po godzinie kopania koncze z walletem tylko o 30 milionow grubszym, to mi sie odechciewa.
--- Koniec cytatu ---

Znów wychodzi nieznastwo, bo nawet nie jestem w stanie oceni? czy to jest ironia czy prawdziwy ?al :D .

--- Cytat: "Lukis" ---(...)oni maja tam u siebie sporo piratow ostatnio
--- Koniec cytatu ---

Znaczy si? jestem potencjalny materia? na pirata rozumiem? ;) . Bo mining mi nie le?y i ju? zaczynam polowa?? Czy ?e jak? Do mnie póki co trzeba du?ymi literami mówi? (nie koniecznie capslockami :) ).

Raan Kern:
Shocky ma wydzielon? ekip? normalnych inaczej, co si? zajmuj? piractwem, wi?c po jakim? tam czasie wchodzi to u nas w gr?.
Przede wszystkim jednak SHCK jest korpem industrialnym.

Zaprosi?bym Ci? do nas, bo SHCK jest najbardziej przyjaznym korpem dla noobów w polskim community, ale niestety ten Pan nad Tob? razem ze swoim korpem wypowiedzia? nam wojn? i rekrutacj? mamy wstrzyman? :P

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "influencer" ---Zaprosi?bym Ci? do nas, bo SHCK jest najbardziej przyjaznym korpem dla noobów w polskim community, ale niestety ten Pan nad Tob? razem ze swoim korpem wypowiedzia? nam wojn? i rekrutacj? mamy wstrzyman? :P
--- Koniec cytatu ---

Jak niewinnie napisane :lol:  :lol:  :lol:  8)

Raan Kern:
Jestem winny gwa?tu na naszej sekretarce. Kradzie?y pieni?dzy z korpowego walleta. Zmuszania cz?onków SHCK do niewolniczej pracy za darmo i wiele innych... ale napewno nie tej wojny :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej