Eve Online > NoobGarten

Troche tu, troche tam...

<< < (4/7) > >>

Kromeq:

--- Cytat: "dapman" ---No to ja tylko dodam, ze znikl po ponad godzinie, wraz z efektem pracy 4 Minerow I i byl zapelniony, wiec pewnie losowo go wywalilo.
@White_Haven no ja tez sie zdziwilem, juz zaczalem szukac winnych.heh
--- Koniec cytatu ---

Ja powiem tylko ze oplaca sie zrobic skill na Miner t2. Primo ze kopia 150% tego co Miner I to sa tansze od named t1 minerow.
Pozatym jest topic o cruzach i ogolnie statkach kopiacych - polecam kupic sobie taka.

Ellaine:
W Kali dodaja nowy statek gorniczy - Rokh :)
8 turret slotow.
Duzo CPU bo to caldari BS (pewnie bedzie mial 650 albo 700).
Twoj tank nie psuje sie od tego, ze w low sloty masz nawsadzane mining upgrades in koprocesory, bo tankujesz shieldem.
Tankujesz tym shieldem jak glupi dzik, bo masz BSa z +5% resistow na level.
Pewnie bdzie mial tez 75 drone bay, czyli oprocz 5 mining dron wsadzasz 5 medium T2 i przy okazji lewa reka ratujesz :)
Na mining 5, astrogeology 4, 2 mining upgrades, 8 razy po miner II, 5 mining dronek T2 - i  ryjemy 63 arki na minute, czyli jak covetor na T1 koparkach i bez dron, czyli na BS ktory sie nawet nie zasapie tankujac nawet spore spwny ratow - niezle :)

vulor:

--- Cytat: "Ellaine" ---W Kali dodaja nowy statek gorniczy - Rokh :)
.
.
.
ryjemy 63 arki na minute, czyli jak covetor na T1 koparkach i bez dron, czyli na BS ktory sie nawet nie zasapie tankujac nawet spore spwny ratow - niezle :)
--- Koniec cytatu ---

Ojej, jak fajnie :)
I jeszcze ja moge tym lata?... ju? nie moge si? doczeka?.
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nareszcie bede bogaty  :shock:  :shock:

dapman:
Skill na minera t2 bedzie za jakies 2 dni, narezie sa pilniejsze skille.
Generalnie to kopaniem tylko dorabiam na statki i sprzet, bo tak to latam za piratami npc i z misjami od agentow. Ale tego zaczyna byc malo $, wiec zbieram na przyzwoita gablote.

dapman:
I jeszcze, pytanie z innej beczki.

Jakie jest absolutne minimum wymagane do kopania lodu?
Chodzi mi o skille, i sprzet.

A "search" jest do bani.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej