Eve Online > NoobGarten

Troche tu, troche tam...

(1/7) > >>

dapman:
Nie wiem czy to odpowiedni dzial na to pytanie, ale co mi tam.

Mam Iteronka MkIII i zastanawia mnie czy jest jakas mozliwosc upchnac w niego 2 minery (sa 2 Hi Sloty), bo w zasadzie do tego go kupilem, a tu zonk bo mam 10.000m3 i zapelnienie tego trwaaaaaaa... (chyba czegos nie doczytalem albo skilla jakiegos brak). Jak chcem dodac jakiego kolwiek turreta to mi wyskakuje komunikat, ze juz nie mam wolnych slotow.
Z gory dzieki za odpowiedz.

I prosze mi nie proponowac opcji "search" bo sprawdzalem.

Mehriel:
No a co ty by? chcia? ? Wykopac moze ca?y belt przy pomocy haulera ? LOL Tak mozesz robic ale cz?owieku.... nie siedz przy tym. To jest tak zwane kopanie AFK. Jak idziesz gdzies do pracy/szkoly gdziekolwiek zostaw iterona w bezpiecznym systemie na belcie niech kopie. Jak wrocisz bedzie pe?ny  :D

HIMK:
Iteron MkIII ma 2 High sloty ale tylko jeden Turret slot. Miner potrzebuje turret slota. W drugi wolny high slot mozesz wsadzic dowolny modul na high slota ktory nie zalicza sie do dzialu turrents, np Nosferatu.

vulor:
Mehriel tak codziennie robi.
I kto to mówi? co? na vencie, ?e on nie kopie???

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Na ?adnego industriala si? nie da zamontowa? 2x miner.
Industriale s? do transportu, a nie do kopania.
Kup sobie secure container-a, zawie? na pasie i kop fryga/cruzem a to co ukopiesz ?aduj do puszki. Pó?niej zwieziesz wszystko itkiem.

RIPsento:

--- Cytat: "Mehriel" --- Jak idziesz gdzies do pracy/szkoly gdziekolwiek zostaw iterona w bezpiecznym systemie na belcie niech kopie. Jak wrocisz bedzie pe?ny  :D
--- Koniec cytatu ---

Jak wróci?  Przecierz to gora 3 godziny potrwa zape?nic jednym laserkiem haulera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej