Eve Online > NoobGarten
Combat recon a Force recon ?
HIMK:
--- Cytat: "MMoroz" ---
--- Cytat: "Tigivo Eckhart" ---Jeden maly hint: Leciasz malym gangiem (tak do 5 osob) i widzisz rooka ... UCIEKAJ :) . i nie zartuje rook w duzych gangach to support ale w malych to smierc dla przeciwnikow, sam moze cie nie rozwali ale wystarczy ze bedzie z nim 1 inny statek i jak nie odskoczysz to mozesz zmowic paciorek.
--- Koniec cytatu ---
Rook w malych gangach to nie smierc ale primary :twisted: . Jezeli masz ze soba 2-4 kumpli( w sensownych shipach ) i oni nie popna szybko rooka to zmien kumpli.
--- Koniec cytatu ---
Na potwierdzenie slow MMoroza maly dowod z krolikowego killborda. Wpakowalismy sie w 8 osobowy gang zlozony z cruzow tech2 (curse, rook, Deimos, Rapier i cos tam jeszcze ale spierdzielali tak szybko ze nie zdazylem obadc :P). Nasz patrol skladal sie z 2x Typhoon, Dominix, Scorpion, Vagabond i Arazu.
Do piachu poszedl najpierw rook - http://www.eve-mercs.com/bunnies/kb/?mode=mail&mail=372&num=0
a zaraz za nim curse - http://www.eve-mercs.com/bunnies/kb/?mode=mail&mail=371&num=0
reszta zwiala :(
Szkoda ze wlaczylem frapsa w polowie walki bo bym wam tez frapsa pokazal z tego zajscia.
Nie wiem czy rook zdazyl kogokolwiek zjammowac tak szybko zostal obrany jako primary i pekl. Curse jako najwieksze zagrozenie zaraz po rooku zostal wywolany jako secondary.
Ganksklad zlozony z samych cruzow tech2 ma marne szanse przeciwko malej dobrze zorganizowanej i uzupelniajacej sie nawzajem grupie BS'ow
GumisPLL:
Heh to jakies lamy graly.Zeby ten okret sie sprawdzil trzeba miec wyskilowanych pare skili i odpowiedni osprzet .W przeciwnym razie wiadomo ze dostanie baty. Nic tylko taktyka sie klania.
A zreszta zamierzam zrobic duzo testow na tym okrecie i odpowiednio go sfitowac do walki pvp .
Narazie SOON
GumisPLL:
Dobrze panie administratorze bsy to potega a reszta to chlam ;)
Kamoris:
Gumis a ty myslisz ze jak ktos lata rookiem to bez tych skilli ?? Nikt rozsadny nie wsiadzie do statku a zwlaszcza tech2 i poleci na pvp bez odpowiednich skilli. A poza tym zazwyczaj jak ktos lata rookiem to na pewno ma kariere na skorpionie.
GumisPLL:
Ja sie juz nie wypowiadam w tym watku bo zostaje zbesztany.
Dlamnie kazdy niech lata czym chce chlopaki. Ja swoje wiem i wiem co mam robic :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej