Eve Online > NoobGarten
Combat recon a Force recon ?
Mehriel:
A bujaj zawszon? dupe mój MINImatarski cieciu :D Ale faktycznie cos mi sie poje.ba.?o :lol: :lol:
Tigivo Eckhart:
Jeden maly hint: Leciasz malym gangiem (tak do 5 osob) i widzisz rooka ... UCIEKAJ :) . i nie zartuje rook w duzych gangach to support ale w malych to smierc dla przeciwnikow, sam moze cie nie rozwali ale wystarczy ze bedzie z nim 1 inny statek i jak nie odskoczysz to mozesz zmowic paciorek.
pc5:
--- Cytat: "Tigivo Eckhart" ---Jeden maly hint: Leciasz malym gangiem (tak do 5 osob) i widzisz rooka ... UCIEKAJ :) . i nie zartuje rook w duzych gangach to support ale w malych to smierc dla przeciwnikow, sam moze cie nie rozwali ale wystarczy ze bedzie z nim 1 inny statek i jak nie odskoczysz to mozesz zmowic paciorek.
--- Koniec cytatu ---
A ja zostaje i walcze. U?ywam dron.
Potem lataja tacy co walcza w przewadze x:1 i walki nie podejmuja kiedy moga.
MMoroz:
--- Cytat: "Tigivo Eckhart" ---Jeden maly hint: Leciasz malym gangiem (tak do 5 osob) i widzisz rooka ... UCIEKAJ :) . i nie zartuje rook w duzych gangach to support ale w malych to smierc dla przeciwnikow, sam moze cie nie rozwali ale wystarczy ze bedzie z nim 1 inny statek i jak nie odskoczysz to mozesz zmowic paciorek.
--- Koniec cytatu ---
Rook w malych gangach to nie smierc ale primary :twisted: . Jezeli masz ze soba 2-4 kumpli( w sensownych shipach ) i oni nie popna szybko rooka to zmien kumpli.
Mehriel:
Dobrze powiedziane :!: Polac mu :twisted:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej