Eve Online > NoobGarten

Combat recon a Force recon ?

<< < (2/13) > >>

Ronin:
Dzialka na pilgrima ROTFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cloack cloackowi nie rowny :P tylko w covert ops ble ble ble mozesz warpowac w cloacku.

Sir Falo:
Te dwa "ta?sze" cloaki to si? tylko nadaj? do u?ycia na bomberach, które szybciej lataj? w cloaku niz bez :) No i oczywi?cie jak chcesz si? w SS ukry? w drogim stateczku przed wrogami.

GumisPLL:
Ireul twoj post mi duzo wyjasnil. Ale co miales na mysli ze pilgrim podejdzie bez problemu na optimala mimo gorszych nosow ? Codo walki to bardziej na solo .

Tak wogole to podoba mi sie taktyka ukrycia-naglego zjamowania i wyssania capa a potem dobicia ,tylko recon przy jednej salwie bsa lezy jesli tamten go namierzy a jak juz bedzie paru przeciwnikow to juz po reconie ,wiec juz niewiem :/

A co myslicie o caldaryjskich odpowiednikach maja bonusy to jammingu ?

Ja ogolnie zglupialem bo zastanawiam sie czy wziasc recona czy bsa ?

:shock:

marcoos:

--- Cytat: "ireul" ---a powaznie - znosowany target to martwy target. zaden statek nie ocali capa przed curse, no, jeden apok powalczy chwile dluzej.
--- Koniec cytatu ---

Tu tylko ma?y hint - osobi?cie bardzo bym uwa?a? na podlatywanie solo reconem do ravena - ju? pomijam, ?e mo?e mie? FOFy (co akurat nie jest zbyt cz?stym przypadkiem), ale drony i fakt, ?e mo?e strzela? missilami z zerowym capem, czyni taki atak wielce ryzykownym (co nie znaczy beznadziejnym ;) )

Ellaine:
Tak naprawde, to force recon to statek handlowy, sluzy do transportu malych ladunkow i jest w tym lepszy od coverta bo ma wieksza ladownie. Sluzy tez do oszczedzania na ozonie na cynofieldzie dla ultymatywnych statkow handlowych czyli carrierow i dreadow :)

Combat recon sluzy do wygladania fajnie i dezorientacji wroga :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej