Eve Online > NoobGarten

Combat recon a Force recon ?

<< < (9/13) > >>

Kamoris:
Nie jaram sie pilgrimem jak wszyscy. Latam nimi i mam porownanie co jest fajne a co nie. Nikt nie mowie ze rook jest zly tylko ze jest przeznaczonych do troche innych celi niz latanie solo. To taki maly scorpion a raczej malo kto lata scorpem solo a predzej czyms bardziej uniwersalnym jak dominix ktory ma i ew i nosy i drony. To chodzi o uniewersalnosc statku poprostu.

roofi:
i ja nie latam piligrmem ani te? nie planuje skilowa? amarrskich statków na ?adnym z moich z kont, mam matarskie recony i huginna nie zamieni?bym za  nawet ca?e stado rooków czy piligrimów(znam i doceniam warto?? obydwu), to co napisa?em wcze?niej by?o odno?nie twojego pierdzielenia nie znaj?c wógle jak rzeczywi?cie lata si? reconami

ps. huginn + sabre = najlepszy team do ?apania cepów i innym ma?ych uciekaj?cych  ?cierw - przetestowane  8)

GumisPLL:
Widzisz roofi w przeciwienstwie do ciebie mam jakis cel i postaram sie udowodnic jak sie lata reconami :)

roofi:

--- Cytat: "GumisPLL" ---Widzisz roofi w przeciwienstwie do ciebie mam jakis cel i postaram sie udowodnic jak sie lata reconami :)
--- Koniec cytatu ---

go?? pewnie w szoki  :lol:  err szoku, dajmy mu szanse  :D

GumisPLL:
hehe

Jeszcze szoki pokaza pazurki ;P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej