Eve Online > NoobGarten

Combat recon a Force recon ?

<< < (8/13) > >>

GumisPLL:
No wlasnie jak ktos ma inne zdanie to jest jechany i to jest smutne.

ehh

Kamoris:
Nikt ut nie jest jechany za manie innego zdania bo jego prawo miec takie zdanie. Jechany jest za pierdolenie glupot. Gadasz o czyms o czym pojecie masz male. Polataj najpierw zobaczysz jak to jest, juz byo kilak osob ktroe cos tam sobie wymyslily w teroii i chcialy evke rewolucjonizowac.

GumisPLL:
Jest takie przyslowie jakby pierdolil to bym dupa ruszal.

Nieuwazam zebym pisal glupoty. Jak komus cos nie pasi to mam to w powazaniu krotka pilka .Ja mam swoja taktyke inni swoja i koniec .

Ellaine:
Jaki damage, na statku EW? Jaki close range? Ale wogole po co?
Duzy ECM na duza odleglosc, a od damage to sa snajperzy.
Jakos nie widuje Rookow latajacych solo za HACami, za to we flocie, albo przynajmniej gabnksquadzie, owszem.

(moja wiedza o Rookach rodzi sie glownie po drugiej stronie railguna, nie wiem jak sa fitowane, ale widze jak sa uzywane).

GumisPLL:
Ellaine ja widze wtym staku sile w jego bonusach i niuwazam go za zlego wrecz uwazam jako najlepszy z reconow .Tylko zalosc mnie ogarnia jak widze jak wszyscy podjarali sie pilgrimem bo robia to tak wszyscy .

Ehh dziwi mnie tylko ze nikt niewidzi jaki ten statek z dobrym fitem moze byc smiercionosny ehh

Ja nikomu nie wmawiam co ma brac czy nie, poprostu wyrazam swoje zdanie a za jakis czas postaram sie to przetestowac az zrobie maszynke nie do wykrycia taki jest moj cel.

Ps.Codo przykladow widzialem jak scorp na pvp jechal armagedona tamten tylko sie naprawial nawet nic nie odpalil walka trwala z dobre 30 min az aramg zwial na stacje. Niby nic a jednak :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej