Eve Online > NoobGarten
Korp dla nowych graczy (do?wiadczonych równie?)
Xarthias:
--- Cytuj ---From Tau
To ireul
Posted Mon Sep 18, 2006 1:45 pm
Subject Jeszcze co? :)
Jak si? juz powa?niej zabierzemy za robot? to raczej zestrzelimy ciebie ni? tych, co ci ?ycie uprzykrzaj?
--- Koniec cytatu ---
O lol...
A kto? tutaj wspomina? co? o zachowywaniu si? jak dzieci :lol: :lol: :lol:
R?ce opadaj?...
Rilke - odblokuj tego flejma bo si? nie zd??y?em wypowiedzie? 8) :lol: :lol:
ADMIN: Nope, wystarczy tego flamowania.
Ellaine:
No to rzeczywiscie to troche wbrew etoeosiw zawodowemu, przedkladac osobiste uprzedzenia nad solidny twardy kontrakt ;)
jarecki:
Jako ze nie mam dostepu do PM (jak sama nazwa wzkazuje) niewiele moge w danej sprawie zrobic, poza prosba o zaprzestanie. Jezeli takowe zachowania sie powtorza, poprosze o forward pmow, bede podejmowal kroki
Ire, ja nie groze, ja po prostu mowie ze mi sie rozbezszczelniliscie jak przestalem sie interesowac forum z powodow roznych :D
A poniewaz jednak ciagle jestem adminem na forum (i mam teraz troche wolnego czasu :twisted: )to prosze o zachowanie elementarnej przyzwoitosci, zaprzestanie obrazania, wyzywania i takich tam drobnych dresiarskich rozrywek. Jezeli bedzie trzeba nadam prawa administratora jeszcze komus zeby porzadek byl. To jest forum gry eve a nie eve-flamewar.
Tau:
--- Cytat: "ireul" ---dostalem i odpowiedz ale na pm. czy to oficjalna odpowiedz korpa? bo jesli tak to swoje zdanie o was zamieniam z lekkiej kpiny na czysty smiech.
--- Cytuj ---From Tau
To ireul
Posted Mon Sep 18, 2006 1:45 pm
Subject Jeszcze co? :)
Jak si? juz powa?niej zabierzemy za robot? to raczej zestrzelimy ciebie ni? tych, co ci ?ycie uprzykrzaj?
--- Koniec cytatu ---
co do flame - prosze uniemozliwic temu panu wyzej wysylanie pm do mnie bo juz prawie kasowac nie nadazam.
--- Koniec cytatu ---
Naprawd? r?ce i inne ko?czyny opadaj? jak sie widzi to dziecko wycinaj?ce i wklejaj?ce wyrwane z kontekstu zdanie z ca?ych dwóch (!) PM które by?y odpowiedzi? na jego zaczepki tym razem na privie.
Ireul - zablokowano ci topic z jednostronnym flamem - straszne. Zrób przys?uge sobie i ?wiatu i swoj? wielk? rozpacz i z?o?? z tego powodu wy?aduj gdzie? daleko od komputera hm ?
Xarthias:
--- Cytat: "jarecki" ---Jezeli bedzie trzeba nadam prawa administratora jeszcze komus zeby porzadek byl.
--- Koniec cytatu ---
Ja chc? ja chc? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, nie musi by? od razu admin - moderator te? wystarczy ;)
A co do flejma. Czy Ty widzia?e?, ?ebym ja kiedykolwiek kogo? flejmowa?? 8)
Ja ju? chc? komu? dopiec/odpowiedzie? na flejma to zawsze to robi? z klas? :lol:
No, hyba, rze kto? robi dórzo b?enduw ortograficznych :twisted:
Ale jak nie to nie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej