Eve Online > NoobGarten
Korp dla nowych graczy (do?wiadczonych równie?)
Tomash Kovahlsky:
Bad Moon... Ty juz lepiej wiecej nie pij... :D
PS. Witaj w swiecie EvE
WolfSimon:
A dlaczego admin szanowny nie siekn?? posta, ?e wywali? 6 stron do flejma? H?? :D
ADMIN:Sieknal tam gdzie wywalil
Sou:
Pewnie dlatego ze dla wiekszosci wazne jest ze ten syf wywalono a nie gdzie zajrzec zeby sie jeszcze powyzywac o_O
Chetnie bym wstapil do takie corpa chociaz by zeby sie pobawic z ludzmi ktorzy na kazdym kroku nie beda mowic "ty to se mozesz" bo w glowie maja wyryte jak na glazie "nigdy nic nie osiagne" x[
Szkoda tylko ze to w zupelnie innej czesci galaktyki ;p Zreszta co patrze to spora czesc corpow w tamtych okolicach siedzi ;) Narazie pozostane przy badaniu lokalnego rynku w celu zostania super traderem i podbicia GALAXIUM :D
White_Haven:
Boby kto? si? pewnie rozp?dzi? i zflejmi? admina i bidula znowu musia?by pare stron usuwa? :)
ADMIN: Pan Admin ma inne narzedzia do dyspozycji poza usuwaniem postow. A poniewaz w EVE juz nie gra, moge oceniac samo forum w oderwaniu od gry. Oznacza tez ze zagladam tu mocno nieregularnie, kiedy nie mam nic innego do roboty
Ellaine:
A moze panowie mercenaries chcielibyscie prawdziwe zadanie zeby sie sprawdzic?
Jesli dobrze wam pojdzie, udowodnicie ze sie nadajecie a wszelkie wypominanie, zescie nooby to jeno psow szczekanie (a karawana idzie dalej).
Jesli pojdize wam niedobrze, zostana wam udowodnione racje tych wszystkich zlych starych zgredow, ktorzy mowili, ze bycie mercem dla nooba lekkie nie bedzie i moze dojdziecie do wniosku ze nie tylko poczucie wyzszosci i chec zepsucia wam zabawy, ale i kropla madrosci w ich slowach byla.
Ze swojej strony moge sluzyc solidna platnoscia i zadaniem dobranym nie zlosliwie zebyscie misje samobojcza, a realnie, tam gdzie najemna pomoc mi sie przyda.
Na dluzsza mete najemnikow nie potrzebuje (otaczaja mnie hordy glodnych pvperow), ale w jeden maly eksperyment chetnie sie pobawie.
To jaki macie cennik i co robicie? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej