Eve Online > NoobGarten

Zycie w 0.0

<< < (5/10) > >>

Ellaine:
Tyle ze w 0.0 trzeba byc zasze czujnym jak wazka i non stop obserwowac otoczenie. Wystarczy ze na glupie 5-6 godzin wyjde sobie AFK w czasie lotu, i juz jest ryzyko ze ktos do mnie strzeli. W efekcie moge wydokowac ze stacji tylk przez akies 2% swojego czasu gry.

Sir Falo:
?yj?c w 0.0 mo?na fajnie zarobi?, to na pewno. Tylko nie bierz pod uwage tych "rekordów", które niby tak zach?caj? do ratowania tutaj, bo rekordy maj? to do siebie, ?e s? niecz?stym przypadkiem wi?c nie przedstawiaj? rzeczywistej sytuacji. Mo?e i mo?na zarobi? w 15 minut 2 bil, ale nie ma co na to liczy?. Jak przylecisz, masz w miare skile na latanie BSem to jak zrobisz w godzind 10-15 baniek to jest OK. Czasem wi?cej, czasem mniej - zale?y od spawnów i umiej?tno?ci walki z NPC. Mówie o samym bounty, a jak wypadnie co? fajnego to ju? inna sprawa.

Ellaine:
Swoja droga nie wiem skad pomysl, ze  0.0 sie dobrze zarabia. Owszem, 10-30 milionow na godzine na ratach lub kopaniu, ale sa to godziny aktywnej gry, gdzie conajmniej raz na pare minut trzeba spogladac na ekran.

W imperium mozna zarobic duzo wiece grajac w normalnym tempie :)

0.0 jest zupelnie do bani jesli chodzi o zyski. Ale jest tam weselej i mozna zabijac bolszewikow :) W imperium jest jakos smutno i dziwnie.

pc5:
Bo to kur.. jest balans w tej grze, ?e carebearzy zarabiaja wi?cej w empire ni? ludzie w 0.0  :evil:

Kto kur.. lata po 0.0 afk???? Do empire won! Albo 'przez dupe do glowy'.

Ravena ktos zostawil w ssie i go stracil?? To co on jajem z niego wyskakiwal i sie wylogowywal!?  :roll:

A te 10-15m z bounty to chyba rzeczywiscie marnym thoraxem bez skilli w jakims systemie obok empire sie zarabia. W deep 0.0 bajki maja sie inaczej.

A najlepiej mozna zarabiac tak, ze stawia sie carriera w deepie, bierze sie powiedzmy cerberusa, przydziela sie mu fightery, orze sie paski z gory na dol, loot zostawia sie w carrierze i wiooo znowu... Az carrier sie napelni, zrobi jump(y) na stacje/do empire i zyc nie umierac. Kasa leci.

Jezeli mialbym sie zaszywac na NPCwanie to zdala od przelotowek, uczeszczanych systemow itd itp. Zaszyc sie gdzies, najlepiej altem i logowac sie zeby ponpcowac, a drugim altem obslugiwac carriera. Malego posa bym sobie pstawil jakby mi sie zachcialo. Realne. Ech, tyle jest mozliwosci.

Raan Kern:
Jak o altach s?ysz? to mnie na pawie zbiera.

Jak ju? sami tak w grind popadli?cie to wasz problem, wi?c nie róbcie nowym graczom wody z mózgu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej