Eve Online > Przedpokój

w poszukiwaniu akcji..

<< < (4/6) > >>

roofi:
witam Venkhar Krard po s?siedzku  :D

vulor:
Witaj Venkhar!!!

--- Cytat: "regis" ---Etam, w kazdym razie nie idz tam gdzie ci zabraniaja lac sie z innymi... co nie, mike ?:P
--- Koniec cytatu ---

ROTFL!!!

Potwierdzam, nie id? TAM!!!  :lol:  :lol:

Sir Falo:
Pój?cie do jakiego? korpa i nie zak?adanie w?asnego to nie jest pój?cie na ?atwizn?. Zebra? fajnych ludzi do korpa to jest serio wyzwanie - uwierz, przerabiane.
Nie osiedlisz si? w ?adnych 0,0 bez przyzwolenia w?a?cicieli, a ju? na pewno nie w deep 0.0, bo nawet do stacji nie zadokujesz :) POSa Ci sprz?tn? w pare dni - czytaj póki go nie wyczaj?, ?e stoi. Wi?c, stracisz shipa i hop do empire po nowego. Tylko wtedy ju? nie mozna nazwa?, ?e sie osiedlasz w 0.0
Jedyne wyj?cie to serio zabra? si? do jakiego? korpa :)
Mi z Bekoczem troche zaj??o zanim sie posk?ada?a grupka 8 aktywnych ludzi naprawd? godnych zaufania i zajebistych. Zrobilismy du?o, ale teraz przeszlismy do mega corpa, gdzie poziom finansowy i ca?ego wyposa?enia jest po prostu nie do porównania. Tak??, nie rób corpa i pos?uchaj tych co juz przez to przechodzili.

Venkhar Krard:
No wiem wiem, bylem juz w super rozwinietym corpie w alliancie w 0.0.
I wiem ze jest swietny sprzet, swietne tereny i doskonale warunki do rozwoju postaci.

Wiem tez ze po 0.0 sobie narazie nie polatamy.

Ale mam ochote zaczac od zera, zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
Zdecydowanie nie robie tego corpa by miec z tego jakies korzysci.
Jak wszystko upadnie to bede sie zastanawial nad innymi drogami ;]

pc5:
Wola?bym zobaczy?, ?e powstaje 1 zorganizowany (!), polski, porz?dny (!) korp a nie 100 ma?ych, które za?o?yli ludzie "a ?eby zobaczy? jak to jest i zebra? jak?? grupe ludzi, a potem si? rozpadnie...".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej