Eve Online > NoobGarten

Jak to jest z tym handlem?

<< < (4/11) > >>

redbart:
Ellaine, mam pytanko, kim sa ci bolszewicy w EVE :), bo choc wrozka google prawde mi powie to nie powiedziala mi nic w eve+bolshevik :(

Xarthias:
S?dz?c po panuj?cej w naszym smutnym kraju rusofobii, ci bolszewicy to Red Alliance...

Ellaine:
Tak naprawde chodzi mi o zlych ruskich.

Zle ruskie:
Against All Authorities
Red Alliance

Dobre ruskie:
War Hamsters.

Jesli cos jest zle i ruskie, to znaczy musi byc bolszewik albo Rasputin. Ale Rasputin jest jeden, wiec zakladam ze to bolszewicy.

Do kategorii zlych bolszewikow moga sie zakwalifikowac wszystkie inne nacje pod warunkiem ze;
-pisza w cyrylicy na localu
-zyja w strefie czasowej ktora umozliwia im farmowanie complexow i prowadzenie wojny kiedy Europa jest w pracy a Ameryka spi.

---

A nasz kraj jest wesol;y a najweselsze w nim jest wygranie wojny Polsko-bolszewickiej w 1921  ;)

Ellaine:
Aha, nie mam zadnych uprzedzen do Rosjan w realu.
Nie lubie ich (nie wszystkich) w eve, z powodow wewnatrz-growych :)

LosBekoczoS:
Ellanie czym ci oni mogli podpasc.. uzywaniem gamemechanic, exploitow nieuznanych przez cccp za explojty ??:D no czym czym :P. Przeciez kazdy lubi pojawiajace sie na localu nagle cale floty (100 np osob ) ktore nie przylecialy z nikad a poprostu nagle 1/3 aliansu postanowila sie zalogowac by razem wspolnie poratowac w okolicy. Przeszkadza ci wylogowywanie sie i wskakiwanie na 2 postac na koncie jesli widzisz ze twoj obelisk jest pod atakiem, przeszkadza ci ze pomimo ze bedzie zwebowany zescramblowany wyleci sobie z polapki niczym racza fryga ?. No bo przeciez napewno nie przeszkadza ci ze jak atakujesz kochanych AaA na bramie polowa z nich leci we frygach wyladowanych bookmarkami dzieki ktorym obraz "bramy" wcztruje ci sie po 5 minut a zregoly budzisz sie w podzie na stacji... naprawde Ellanie niewiem czemu ich nie lubisz z powodow wewnatrz-growych to przeciez mili normalni, grajacy jak kazdy z nas ludzie.... HRHRHHRHRHRHR naprawde AAA+ RA rox niewiem czemu CC(C)P polowy ich juz nie zbanowala dawno za uzywanie takich rzeczy.

Btw kazda z opisanych metod zostala zgloszona CC(C)P ( jakaz zbierznosc no nie ??) i kazda z tych metod nie zostala uznana za EXPLOIT albo uzywanie GAME MECHANIC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej