Eve Online > NoobGarten
Kilka pyta?
Ellaine:
Jak mryga na czerwono, to musi byc zlym czlowiekiem :)
Tomash Kovahlsky:
Pamietaj rowniez o tym, ze Concord cie zaatakuje natychmiast, jak tylko zaczniesz strzelac... wiec jak kolesia widzisz po stacja, w ss 1.0, to mozesz nie miec szans go zdjac, nawet BS'em.... bo wokol lata mnostwo policji i prawdopodobnie Ty padniesz pierwszy. Natomiast, jesli widzisz kolesia na pasku lub na planecie, to masz troche wieksze szanse na zestrzelenie go, bo Concord pojawia sie dopiero po paru sekundach (w ss 1.0-0.5). Pamietaj tez, ze jak kogos zestrzelisz w ss 1.0-0.1 to masz przez 15 minut agresje, i Concord/Sentry bedzie do Ciebie walil, jesli Cie tylko zobaczy. Musisz te 15 minut odczekac gdzies w kosmosie - jesli zadokujesz, to licznik staje na czas zadokowania - pomimo, ze to co masz wyswietlone w rogu ekranu nawet zniknie - znam z autopsji... A petycji w takiej sytuacji nie uwzgledniaja.
garghgor:
Wielkie dzi?ki,
Niby to czyta?em poradniki po kilka razy, ale za ka?dym razem odkrywam, ?e co? przeoczy?em, tak jak chocia?by z tym ss pirata pc i kiedy mo?na, a kiedy nie atakowa?. :oops:
A co do tej agresji to si? zastanawiam nad tym co powiedzia?e? tok_72 , bo jak trzepi? NPC piratów (czasami te? na misji zleconej) to te? mi si? takie "Agression Countdown" pojawia. Z tym, ?e ?aden Concord mnie wtedy nie atakuje (nawet je?eli jestem w zasi?gu). Mo?e to dotyczy tylko atakowania celów "neutralnych"?
Kilka razy ju? podchodzi?em do tej gry (pierwszy raz w 2004) ale zawsze po tutorialu dawa?em sobie spokój. Tym razem od soboty jestem pe?noprawnym posiadaczem pe?nego konta :D i musz? powiedzie?, ?e mi si? tym razem naprawd? spodoba?o. :twisted: :twisted:
White_Haven:
--- Cytat: "garghgor" ---
A co do tej agresji to si? zastanawiam nad tym co powiedzia?e? tok_72 , bo jak trzepi? NPC piratów (czasami te? na misji zleconej) to te? mi si? takie "Agression Countdown" pojawia. Z tym, ?e ?aden Concord mnie wtedy nie atakuje (nawet je?eli jestem w zasi?gu).
Tym razem od soboty jestem pe?noprawnym posiadaczem pe?nego konta :D :twisted:
--- Koniec cytatu ---
NPC-owych szczurów mo?esz t?uc, a? cie zemdli - AC i tak b?dzie wyskakiwa? i w tym przypadku mo?esz go olac. Problemy s? tylko jak walniesz innego gracza albo podharcerzysz mu co? z jego puszki itd. itp. (moje ulubione to pomylka pt. "o ?esz qurfa, kogo atakujesz durna drono :shock: ! ?aaa, ja nie chcia?em... BUM :twisted: )
Grrr, ja czekam, a? moje konto si? ?askawie aktywuje
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: "garghgor" ---A co do tej agresji to si? zastanawiam nad tym co powiedzia?e? tok_72 , bo jak trzepi? NPC piratów (czasami te? na misji zleconej) to te? mi si? takie "Agression Countdown" pojawia.
--- Koniec cytatu ---
Jak trzepiesz NPC'e to masz "zolta" agresje, a jak ludzi, to "czerwona"... i wtedy masz na glowie policje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej