Eve Online > NoobGarten

Kilka pyta?

<< < (10/25) > >>

Goomich:

--- Cytat: "EverSin" ---
na atrybutach bazuje szybkosc nauki only... no dobra charyzma jest wyjatkiem bo daje + u agentow, wieksze wyplaty i takie tam,
--- Koniec cytatu ---

Na pewno? ZTCP to w infie agentów nie ma nic o chary?mie. Tylko skille.

EverSin:

--- Cytat: "Goomich" ---
--- Cytat: "EverSin" ---
na atrybutach bazuje szybkosc nauki only... no dobra charyzma jest wyjatkiem bo daje + u agentow, wieksze wyplaty i takie tam,
--- Koniec cytatu ---

Na pewno? ZTCP to w infie agentów nie ma nic o chary?mie. Tylko skille.
--- Koniec cytatu ---

na pewno :] wzorek na "jakosc" agenta oblicza sie na podstawie charyzmy i jakichs innych wspolczynnikow, a jak wiadomo od "jakosci" zaleza wyplaty, oferty i inne...
moja przygode z agentami skonczylem jak doczlapalem jedna korporacje do 8.0, wiec moge sie mylic ale na 99.99% jestem tego pewien :roll:

Assari:
Jaki jest po?ytek z "pagonów" ? Podczas walk z piratami czasami co? takiego wypadnie, poza tym s? w markecie. Ró?nych ras i ró?nych stopni. Ale do czego je mo?na wykorzysta??

Ellaine:
Imperialne, tj nalezace do flot roznych ras, mozesz sprzedac w stacjach frakcji pirackich, ktore leza sobie zis w umiarkowanie bezpiecznym kosmosie.

Wszystkie mozesz sprzaedac lub kupic od graczy.

Sa one uzywane w ofertach agentow, czyli moga je zuzywac ludzie ktorzy robia misje.

Mozesz je tez rafinowac.

Assari:

--- Cytat: "Ellaine" ---Imperialne, tj nalezace do flot roznych ras, mozesz sprzedac w stacjach frakcji pirackich, ktore leza sobie zis w umiarkowanie bezpiecznym kosmosie.

Wszystkie mozesz sprzaedac lub kupic od graczy.

Sa one uzywane w ofertach agentow, czyli moga je zuzywac ludzie ktorzy robia misje.

Mozesz je tez rafinowac.
--- Koniec cytatu ---

Dzieki za informacj? Ellaine. Wiem, ?e mo?na je rafinowa?, sprawdzi?em :) Wiem, ze mo?na je sprzeda?. Szczerze mówi?c to liczy?em na to, ?e mo?na je wykorzysta? np. do dostania si? gdzie? gdzie normalnie dosta? si? nie mo?na np. do jakiej? pirackiej stacji - jak nie mam "pagonów firmowych" to nie wpuszcz? a jak mam to wpuszcz? lub do zakupu jakiego? stuffu specjalnego na tej samej zasadzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej