Eve Online > NoobGarten

Kilka pyta?

<< < (7/25) > >>

Goomich:

--- Cytat: "Assari" ---
OffTopic:
Mo?e kto? bogaty w ISKi zakupi?by dla mnie 30dniowy time code. Rozlicz? si? ch?tnie w PLN. Licze na jak?s promocyjne cen?, taka na zach?t? dla nooba. Nie chc? kupowa? 90-dniówki a Playu bo nie wiem czy okoliczno?ci pozwol? mi kontynuowa? zabaw? po wakacjach.  :(
--- Koniec cytatu ---

To kup 30 dniowy w Playu.

Assari:
Prosz? o kilka wyja?nie?:
1. Mo?na rozwala? pojemniki na rud? (secured) tylko pytanie czy jak go rozwal? to zobacz? jego rzeczywist? zawarto?? i moge ja ukra?? oraz czy w?a?ciciel b?dzie wiedzia? DOK?ADNIE kto mu rozwali? pojemnik 8)
2. Czy ró?ne "znajdzki" amunicj?, modu?y, itd. op?aca si? reprocessowa? na sk?adniki pierwsze czy sprzedawa? jak leci?
3. Jak mam misj? (lvl I) rozwali? ilustam piratów. Robie to a potem rozwalam im te? baz? (o ile jest) to czy oprócz tego ?e moge cos dodatkowego znale?? ma to jakie? - jakie? prze?o?enie na mój standing u piratów? Czy zaczn? mnie napada? jak to b?d? robil permanentnie? :lol:

Goomich:

--- Cytat: "Assari" ---Prosz? o kilka wyja?nie?:
2. Czy ró?ne "znajdzki" amunicj?, modu?y, itd. op?aca si? reprocessowa? na sk?adniki pierwsze czy sprzedawa? jak leci?

--- Koniec cytatu ---

Zalezy co znajdziesz. Na dopalacz 1MN raczej wielu kupców nie znajdziesz, ale na jaki? rzadki model ju? tak.

--- Cytat: "Assari" ---
3. Jak mam misj? (lvl I) rozwali? ilustam piratów. Robie to a potem rozwalam im te? baz? (o ile jest) to czy oprócz tego ?e moge cos dodatkowego znale?? ma to jakie? - jakie? prze?o?enie na mój standing u piratów? Czy zaczn? mnie napada? jak to b?d? robil permanentnie?

--- Koniec cytatu ---

Piraci b?da ci? atakowa? bez wzgl?du na to, czy im te stacj? rozwalisz, czy nie.

Assari:
Dzi?ki Goomich. Ale nic nie wspomnia?e? na pierwszy temat. A to mnie baaardzo interesuje :lol:

Xarthias:
Secury maj? naprawd? duuuu?o punktów struktury... Sam (szczególnie przy Twoich skillach) b?dziesz musia? strzela? do takiej puch bardzo d?ugo, a o ile nie u?ywasz laserków to przy okazji wydasz mnóstwo kasy na amunicj?.
Jedyne dwa secury które rozwali?em nie zostawi?y po sobie nic - ale nie sprawdza?em wcze?niej czy co? w nich by?o wi?c nie wiem jak to jest z wypadaniem z nich towaru - obi?o mi si? o uszy ?e towar rozwala si? razem z puch?, ale pewno?ci nie mam.
Atak na puszk? jest traktowany przez Concord jak atak na innego gracza, wi?c musisz uwa?a? w Hi Secu, ale w?a?ciciel puszki nie wie, ?e kto? j? atakuje i nie wie kto j? zniszczy?. AFAIK.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej