Eve Online > NoobGarten

Kilka pyta?

<< < (4/25) > >>

Dormio:

--- Cytat: "Goomich" ---
Kuchwa, nie dawaj takich rzeczy, go?ciu jest niebezpieczny dla siebie i otoczenia.
--- Koniec cytatu ---

Eee... tam... mo?e faktycznie przegina w paru momentach natomiast w kwestiach bezpo?rednio nie dotycz?cych okr?tów jest raczej rzetelny (w ramach tego co mi bezpo?rednio wiadomo).

Ja zawsze mówi?, ?e zdrowego rozs?dku nie powinno si? i nie mo?na wy??cza?, a je?li kto? si? sam woli go pozbawi? to co ja mog?... chyba jedynie to wykorzysta?.

Assari:
Dobra polata?em sobie 3 dni, czas sprzeda? Riftera i zacz?? kopa? w 1.0 rudy.  :?
No bo jak tu sobie pogra? skoro takiego nooba jak ja rozwala NUMER JEDEN na liscie BOUNTY !!! jaki? Ginger Magician  :cry: Ku... kurcze latam sobie fregatk? od systemu do systemu, nagle patrz? co? si? w Overview na czerwono b?yska. Zerkam jaki? Magician 166km ode mnie. No za Chiny ludowe by mi nie przysz?o do g?owy, ?e dupek siedzi i strzela do wszystkiego co sie pojawi ?!?!? Frustrat jaki? ??? Nie ma Cruiserów, BSów czy co?? Nie do?? ?e mi fryg? rozwali? to i poda te?  :cry: No burak maksymalny  :x
Robie sobie chyba skilla do górnika i poza 0.7 nie wychodz? do ko?ca triala. a potem zobaczymy. Rano jeszcze chcia?em kupowa? time cody... Ale jak tu frajd? sprawia jakim? niedocenionym boysom strzelanie z armaty, a dok?adnie to Raila 425mm tech II ze 170km do byle fregaty?? :cry:

Kamoris:
HEHE polewka mnie tez rozwalil na poczatku Ginger Magican. To jeden  z tych typow co snjapi gate i klepie noobiakow i uwaza sie za super ekstra pvpowca

Assari:

--- Cytat: "Kamoris" ---HEHE polewka mnie tez rozwalil na poczatku Ginger Magican. To jeden  z tych typow co snjapi gate i klepie noobiakow i uwaza sie za super ekstra pvpowca
--- Koniec cytatu ---

Zdziwiony jestem, ze nikt go nie spodowa? skoro ma ponad 50MLN bounty to chyba mo?na by na niego zapolowa?. Nie b?d? sobie psu? gry bo wypada?oby popracowa? jako miner/trader kilka miesi?cy i do?o?y? jeszcze ze 100-200MLN bounty ?eby kto? w ko?cu go?cia ukatrupi?.

BTW Megathron to chyba najlepszy BS ?

vulor:

--- Cytat: "Assari" ---BTW Megathron to chyba najlepszy BS ?
--- Koniec cytatu ---

Musisz obrazu flejma zaczyna?? :)

I nie, megas to nie jest najlepszy BS :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej