Eve Online > NoobGarten

Kilka pyta?

<< < (24/25) > >>

Goomich:
No nie wiem. Bardziej si? chyba przyda taki np. Advanced Spaceship Command, zeby obrócenie frachtowca trwa?o krócej ni? pó? roku. ;-)

Kromeq:
To jak to jest z tym quality agentow?

No i pojawilo mi sie kolejne pytanie. Moze czegos nie rozumiem, albo sa niescislosci www vs. game.
Np. carbonized ammo do small projectable turrets ma w grze 60% bonus do range. Rozumiem ze powoduje to ze optymalny zasieg dzialek jest o 60% wiekszy tak?

Natomiast na stronie ma -60% (jest o 60% krotszy)

Odwrotne sytuacja jest z wszelkiego rodzaju ammo przeciwko armorowi (np. EMP). Na stronie ma 50% bonus, a w grze jest to -50%.

LosBekoczoS:
typowy czeski blad CCP zawsze patrz co w grze pisza bo na www to czesto tego typu brednie sa.. ostatnio laskawie poprawiono ze large pos tower wkoncu kosztuje na www tyle ile w grze czyli 360mln a nie jak przez ponad miesiac pokazywala www 400 :D

redbart:
Tempest na stronie ma high slotow 7/1 a w grze 6/2 ;)

White_Haven:

--- Cytat: "Kromeq" ---To jak to jest z tym quality agentow?
--- Koniec cytatu ---

Quality agenta zwi?ksza (lub zmniejsza) ilo?? kasy otrzymwan? za misje o procent równy effective quality (do sprawdzenia w info agenta). ?rednia za dan? misj? to nagroda u agenta o Q=0 w systemie 1.0. Do tego dochodz? róznice zale?ne od security danego sektora. Ale nie wiem na jakiej podstawie s? wyliczane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej