Eve Online > NoobGarten
Kilka pyta?
Kromeq:
No tak ale jakas polityka i wogole? Walki o wplywy? Cos a'la castle siege z Lineage 2?
A autocanony mam bo nic mi sie wiecej na fregacie nie miesci.
2*autocanon 200mm, 2*standard missile
cywilian shield booster, dopalacz 1 MN
cyvwilian armor rep, 2*basic cargo bay ext. (nie to jak latac nonstop i odwozic loot)
A co z tymi trade centers? Mozna to gdzies sprawdzic? W sumei nie wylatywalem gdzies dalej od systemu startowego.
Kromeq:
Kromeqs :>
Goomich:
Lepiej kup mu seta +2, lepiej na tym wyjdzie ni? na 5 samolotach (jak tylko zrobi skille :P).
Kromeq:
Hola, hola :D Prosze nie zapominac ze jestem nb. Jak narazie z 4 dzien triala.
Troche sie dorobilem (z 1,5 Mln). Kupilem kilka statkow (probe pod kopanie -> nudaaaa, jakas fregatke lekka -> pierwsze walki z NPC). Teraz latama rifterem i ten setup jest taki a nie inny bo nic wiecej sie nie miesci (Imo missile sa lepsze od artylerii). Jakbym mial jeszcze z 3 jednostki PG to bym wrzucil small armor repair I ale nie mam. Jak narazie soluje sobie kompleksy DED 2 i nie jest zle. Choc napewno kasa sie nie przelewa :D
Goomich:
--- Cytat: "Kromeq" --- Jakbym mial jeszcze z 3 jednostki PG to bym wrzucil small armor repair I ale nie mam.
--- Koniec cytatu ---
Zdecyduj si?, czy tankujesz na tarczy, czy na pancerzu, bo na obu, to daleko nie zajedziesz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej