Eve Online > NoobGarten
od 1.2 do 4.0 Stading
Remx:
Nic to zosta?o mi tylko sie meczyc eh :D
misjie moze nie trudne ale nudne sie robi? bo raty nawed nie moga mnie zadrasnac mocniej a niektore padaja od 1-2 missli
Jak jest misja zniszcz jakis cel to wlatuje rozwalam i wracam nawed juz mi sie niechce zbierac przedmiotow z puszek ani rozwalac NPC
aa jak sadzicie robienie misji dla innej rasy bedzie owocowalo to jakims minusem ? czy niczym sie to nie rozni od agentow mojej rasy ?
Pozdrawiam
hallor:
Ja robie dla innej i jakos zyje .. tzn. robilem jak jeszcze nie weiedzialem
co to pvp;)
Jedyny minus to to ze dostaniesz frakcyjnego bs z ktorym nie bedizesz mial co zrobic, albo co gorsza bpo na statek innej rasy ;)
H.
Ellaine:
No jest to straszliwe nieszczescie, az musisz sprzedac to i kupic swoje ;)
Megamas:
w dodatku czym nizsze security systemu w kotrym urzeduje agent tym wiecej LP i chyba tez przyrostu samego standingu. Co do samych misji to jesli jestesmy np gallante i wezmiemy od amarrow illegal activity to bedziemy musieli zabijac gallante statki co powoduje spadek standingu u gallante ale wzrost u amarr...trzeba uwazac z robieniem misji dla roznych frakcji bo mozna wiecej stracic niz zyskac
Blaster:
--- Cytat: "Remx" ---misjie moze nie trudne ale nudne sie robi? bo raty nawed nie moga mnie zadrasnac mocniej a niektore padaja od 1-2 missli
--- Koniec cytatu ---
To znajdz sobie agenta wyzszego levelu, który bedzie dawal trudniejsze misje i wiecej za nie placil 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej