Eve Online > NoobGarten

od 1.2 do 4.0 Stading

<< < (3/4) > >>

Goomich:
Mo?na te? bra? po kilka misji na raz.

Sir Falo:
Inn? opcj? jest robienie misji COSMOS, tylko problem w tym, ?e mo?e takiego agenta u?ywa? tylko jedna osoba naraz :/ Standing idzie pi?knie w góre i fajne rzeczy mo?na dosta? od takiego agenta, tylko dopcha? si? do niego to chyba graniczy z cudem prawie...

Szczutek:
Uklad sil od poczatku do teraz jest taki:
Minmatar/Gallente<-->Amarr/Caldari...
Robiac dla ktorejs z tych grup zmniejszasz sobie standa u "wrogow".
Oprocz tego (kiedys przynajmniej) bylo tak, ze jezeli jestes np minamatarem i zaczynasz robic dla caldari, to pod uwage brany byl skill Dyplomacja (bo zaczynales jako wrog). Z uplywem czasu klepiac misje skill Dyplomacja przestawal dzialac i zaczynal byc brany Konekcje (bo stand u caldari Ci wzrosl i przestales byc brany za wroga - awansowales na przyjaciela).
Teraz jest pewnie podobnie;)

Remx:
uu ja to chodzaca profanacja ;]

Jestem rasy Gallante latam statkami Calidari a teraz robie misjie dla Amaru :) hehe

a co do wziecia wyszego lvl agenta to nie takie proste jak sie niema dla nich stadinga wlasnie o to mi chodzi by go nabic bo nimam jeszcze :) nawed ze skillem jest tego malo :)

Pozdrawiam

WolfSimon:
Znajd? system gdzie korporacja ma jak najwi?cej dost?pnych agentów, najlepiej by dawali misje tego samego typu i rób dla nich wszystkich na raz.
Jak kurierka, to robisz BMY i wsadzasz w indyka nanofibery, bo zwykle daj? w te same miejsca lub po drodze.
Jak kill, to mordujesz i nie zbierasz lootu, bo i tak nic ciekawego nie wypadnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej