Eve Online > NoobGarten

Pomoc przy tworzeniu postaci - Achura

<< < (5/6) > >>

hallor:

--- Cytat: "Ellaine" ---Mam w ramach RPG duzo charyzmy i nie moge odzalowac. Zeby chociaz bylo ograniczenie, ze jak ktos ma bardzo malo charyzmy to nie moze miec ladnego avatara ;)
--- Koniec cytatu ---

Tego typu patenty to chyba tylko w falloucie 1/2 byly...

Ah to granie gosciami z inteligencja na poziomie sto?ka ;) ;)

Dejagor:
dzieki za pomoc przede wszystkim.
mam jeszcze jedno pytanie. jak to dokladnie jest z atakowaniem gosci o security status ponizej 0.0, tzn od jakiego poziomu security status mozna kogos ustrzelic tak zeby nie byc zaatakowanym przez Concord, mowie tu oczywiscie o strefach bezp. gdzie concord jeszcze jest :D

no i jeszcze jedno mi sie przypomnialo, czy u tego samego agenta co kazde 16 kolejnych pod rzad misji dostajemy misje z cyklu "important storyline" ?

p.s. hallor --> co do fallouta --> patrz tlo mojego avatara ;)

Tigivo Eckhart:
w high sec (czyli tam gdzie CONCORD) mozna walic tylko do kolesi co maja sec status ponizej -5.0

nie misje storyline dostaniesz od innego agenta ... ktory napisze ci liscik milosny

Raan Kern:

--- Cytat: "partridge" ---A kto powiedzial ze EVE jest gra RPG?
--- Koniec cytatu ---

http://www.eve-online.com/ :P w nazwie strony jak byk stoi :)

Dejagor:
tak swoja droga czy ktos wie o co chodzi z Market Activity danych korporacji NPC dla ktorych robi sie misje poprzez agentow ? Np. Korporacji Ytiri dla ktorej robie misje ma w zakladce Market Activity troche blueprintow i innych rzeczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej