Eve Online > NoobGarten
Pomoc przy tworzeniu postaci - Achura
Dejagor:
Witam wszystkich.
W EVE zaczalem grac tydzien temu wiec zaliczam sie poki co do kategorii "Newbie".
W kazdym razie zeszly tydzien spedzilem tworzac rozne postacie, starajac sie poznac podstawy gry, testowalem rozne typy broni, ogladalem statki kazdej nacji, walke z piratami, mining itd itp. Doszedlem do wniosku iz najbardziej podoba mi sie ubijanie piratow i wykonywanie misji dla agentow. Stworzylem wiec postac ktora mam nadzieje sie do tego nadaje. Chcialbym uslyszec opinie gdyz do konca niewiem juz czy wybor rasy jest dobry czy nie :)
Caldari/Achura
INT : 9
PER : 11
CHA : 3
WIL : 8
MEM : 8
tak wlasnie wyglada pod wzgledem atrybutow moja postac :). Pytanie czy jest to odpowiedni wybor...
z gory dziekuje za rady :)
Goomich:
--- Cytat: "Dejagor" ---agentow. Stworzylem wiec postac ktora mam nadzieje sie do tego nadaje. Chcialbym uslyszec opinie gdyz do konca niewiem juz czy wybor rasy jest dobry czy nie :)
--- Koniec cytatu ---
Wybór rasy nie ma znaczenia (oprócz wygl?du).
--- Cytat: "Dejagor" ---
Caldari/Achura
INT : 9
PER : 11
CHA : 3
WIL : 8
MEM : 8
tak wlasnie wyglada pod wzgledem atrybutow moja postac :). Pytanie czy jest to odpowiedni wybor...
--- Koniec cytatu ---
Bardzo ?adnie. Niestety z charyzm? 3 zrobienie skilli do agentów, to b?dzie wielki ból. Ale do ca?ej reszty podstawa jest bardzo dobra.
Dejagor:
No tak. Akurat wyglad Achura jest OK. Poza tym podobaja mi sie statki Caldari. Co do charyzmy no to fakt, moze jednak zle zrobilem ze nie dodalem tam pare punktow... ale jakos dam rade :]. Poki co pozostaje mi 13 dni latania solo (metoda anty-trialowa korporacji :wink: ) i poszukanie jakiejs korporacji (najlepiej polskiej) ktora prowadzi rekrutacje.
Tomash Kovahlsky:
Jezeli tak jak piszesz, podoba Ci sie strzelanie... to skontaktuj sie z korporacja Guns'n'Roses [G'N'R]
pticu:
na trialu nikt cie nie przyjmie, chyba ze zadeklarujesz ze bedziesz grac dluzej :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej